Even lekker niks

Even lekker niks - Ageeth De Haan | Warmolth.org

...g vanaf 20 euro Enige weken geleden kreeg ik Even lekker niks van uitgeverij Gottmer binnen ... Even lekker niks… - N'Djoy ... . Afgelopen zaterdag was daar ook Apedruk van uitgeverij Leopold: het duo was compleet! Beide boeken hebben een totaal andere benadering, maar de moraal is hetzelfde: we leven in een drukke wereld. Soms worden al die prikkels even teveel. Even lekker niks. Als katholiek jongetje ging ik natuurlijk elke week braaf naar de kerk. Nu doen de meeste mensen dat helemaal niet meer, of hooguit nog één keer per jaar, met ... Even lekker niks - Ageeth de Haan - 9789025769352 ... . Nu doen de meeste mensen dat helemaal niet meer, of hooguit nog één keer per jaar, met de kerst. De nieuwe tijd, net wat u zegt. Toch had dat uurtje wel wat. Je was namelijk gedwongen een uurtje niks te doen. Even lekker niks is een boek met liedjes-cd om bij weg te dromen en tot rust te komen. Onspannen Een standaard compliment dat zangeres Ageeth de Haan van ouders krijgt is dat kinderen heerlijk tot rust komen bij haar muziek. Even lekker niks is gemaakt met het doel om dat effect nog verder te versterken. Even lekker niks is een boek met liedjes-cd om bij weg te dromen en tot rust te komen, ontspannen. Een standaard compliment dat zangeres Ageeth de Haan van ouders krijgt is dat kinderen heerlijk tot rust komen bij haar muziek. Even lekker niks is gemaakt met het doel om dat effect nog verder te versterken. Even lekker niks is een boek met liedjes-cd om bij weg te dromen en tot rust te komen. Onspannen Een standaard compliment dat zangeres Ageeth de Haan van ouders krijgt is dat kinderen heerlijk tot rust komen bij haar muziek. Even lekker niks is gemaakt met het doel om dat effect nog verder te versterken. In combinatie met de lichtvoetige, frisse illustraties van Ruth Hengeveld zijn het boek en ... Is het druk in je hoofd en wil je even lekker niks? Voorleesversjes om bij weg te dromen. Op de cd worden ze met een warme stem heel rustig gezongen. Met fantasievolle kleurenillustraties. Vanaf ca. 3 t/m 6 jaar. Even lekker niks is een boek met liedjes-cd om bij weg te dromen en tot rust te komen. Onspannen Een standaard compliment dat zangeres Ageeth de Haan van ouders krijgt is dat kinderen heerlijk tot rust komen bij haar muziek. Even lekker niks is gemaakt met het doel om dat effect nog verder te versterken. Met haar stem en muziek weet Ageeth de Haan elk kind tot rust te laten komen. Even lekker niks is een boek vol liedjes om samen met kinderen bij de mijmeren, te dommelen, te staren en te chillen. Het perfecte boek om bij te relaxen en weg te dromen. Beschrijving. Even lekker niks bevat mooie versjes waarmee je ruimte in je hoofd kunt maken voor ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ageeth De Haan
DIMENSIE
7,59 MB
BESTANDSNAAM
Even lekker niks.pdf

OMSCHRIJVING

Met haar stem en muziek weet Ageeth de Haan elk kind tot rust te laten komen. Even lekker niks is een boek vol liedjes om samen met kinderen bij de mijmeren, te dommelen, te staren en te chillen. Het perfecte boek om bij te relaxen en weg te dromen.

Wil je het boek lezen?Even lekker niks in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ageeth De Haan. Lezen Even lekker niks Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN