De griezeltjes

De griezeltjes - Marianne Busser | Warmolth.org

... de griezeltjes deze kinderboekenweek! Voorlezen was nog nooit zo spannend ... De griezeltjes - Marianne Busser, Ron Schröder - (ISBN ... ... . Mees en Moontje moeten naar het kindertehuis van juffrouw Pin. Maar daar hebben ze helemaal geen zin in, want ze hebben het juist zo fijn bij tante Tivoli. De Griezeltjes Doel Ontwikkeling van leesvaardigheid Ontwikkeling van luistervaardigheid Ontwikkelen van woordenschat Plezier beleven aan lezen Onderscheid leren maken in fantasie en werkelijkheid. Doelgroep Voor kinderen van 4 tot 7 jaar - € 7,50 (Hardcover) ... De g ... De griezeltjes - Marianne Busser, Ron Schröder - (ISBN ... ... . Doelgroep Voor kinderen van 4 tot 7 jaar - € 7,50 (Hardcover) ... De griezeltjes Mees en Moontje moeten naar het kindertehuis van juffrouw Pin. Maar daar hebben ze helemaal geen zin in, want ze hebben het juist zo fijn bij tante Tivoli. Details De griezeltjesvan Marianne Busser en Ron Schröder Lekker griezelen met de griezeltjes. Mees en Moontje moeten naar het kindertehuis van juffrouw Pin. Maar daar hebben ze helemaal geen zin in, want ze hebben het juist zo fijn bij tante Tivoli....

INFORMATIE

AUTEUR
Marianne Busser
DIMENSIE
7,81 MB
BESTANDSNAAM
De griezeltjes.pdf

OMSCHRIJVING

De griezeltjesvan Marianne Busser en Ron SchröderLekker griezelen met de griezeltjesMees en Moontje moeten naar het kindertehuis van juffrouw Pin. Maar daar hebben ze helemaal geen zin in, want ze hebben het juist zo fijn bij tante Tivoli. Gelukkig neemt het kindertehuis geen zieke kinderen op, dus zorgt tante Tivoli ervoor dat de kinderen de blauw-rode pukkeleritus krijgen... Maar juffrouw Pin geeft niet op. "Dan blijf ik wel logeren tot ze weer beter zijn,' zegt ze. Mees en Moontje vinden dat maar niets en bedenken een plan. Ze gaan zich als echte griezeltjes gedragen. Ze zorgen ervoor dat de keurige juffrouw Pin pikzwarte voeten krijgt, een dikke spin in haar eierdopje vindt en ineens een rood-wit-blauw kunstgebit heeft... Zou het de griezeltjes lukken om juffrouw Pin weg te krijgen?Met illustraties van Dagmar Stam.

Wil je het boek lezen?De griezeltjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne Busser. Lezen De griezeltjes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN