Alles Went Behalve Een Vent

Alles Went Behalve Een Vent - Yvonne Kroonenberg | Warmolth.org

...te: Portaal Literatuur: Yvonne Kroonenberg (Amsterdam, 31 mei 1950) is een Nederlandse schrijfster en columniste ... Alles went behalve een vent ... . Biografie. Yvonne Kroonenberg is ... Een wereldprimeur: Het 'Gouden Koppel' Joke Bruijs en Gerard Cox staan eindelijk samen op toneel. Ze waren eerder een stel in het 'echte' leven, en een paar op TV, maar niet eerder konden we ook live genieten van de twee ervaren topacteurs. Daar gaat de theaterkomedie Alles Went behalve een Vent nu verandering in brengen. Alles went, behalve een vent als de partner van Femke Halsema Sylvain Ephimenco 17 september 2019 , 7:46 Vermo ... Yvonne Kroonenberg - Wikipedia ... . Alles went, behalve een vent als de partner van Femke Halsema Sylvain Ephimenco 17 september 2019 , 7:46 Vermoeid stelde ik me afgelopen weekeinde voor dat ik bij de oppositie zou zitten in de ... In 'alles went behalve een vent' doet Yvonne Kroonenberg wat ze al jaren doet: ze observeert de dingen rondom haar met een open, kritische en bijwijlen heel sarcastische blik. Die dingen beschrijft ze dan met haar eigen taboeloze recht toe rechtaan stijl. Speellijst Alles Went Behalve Een Vent. Oktober 2014 woe 1 oktober 2014 - 21.00 uur - Theater Walhalla - ROTTERDAM - 010-2152134 ** don 2 oktober 2014 - 20.15 uur - Westland Theater De Naald - NAALDWIJK - 0174-636900 vrij 3 oktober 2014 - 20.15 uur - Theater De Blauwe Kei - VEGHEL - 0413-342555 zon 5 oktober 2014 - 14.30 uur - Deventer Schouwburg - DEVENTER - 0570-683500 woe 8 oktober 2014 ... Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alles went behalve een vent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alles went behalve een vent bij Alles went behalve een vent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.. Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alles went behalve een vent. Alles went behalve een vent. Het stuk is geïnspireerd op de gelijknamige columnbundel van Yvonne Kroonenberg. Het vertelt het verhaal van een maatschappelijk geslaagde man en zijn vrouw op leeftijd, wiens...

INFORMATIE

AUTEUR
Yvonne Kroonenberg
DIMENSIE
11,30 MB
BESTANDSNAAM
Alles Went Behalve Een Vent.pdf

OMSCHRIJVING

Voor mannen is de vrouw een eindeloos en onoplosbaar raadsel. Maar is dat andersom ook zo? In deze bundel columns onderzoekt Yvonne Kroonenberg het wezen van de man en komt tot de conclusie dat de man een open boek is. Met haar ironische kijk op de eigenaardigheden van de man leert ze ons tegelijkertijd ook de geheimen van de vrouw kennen. De omslagillustratie van deze editie zijn gemaakt door Piet Paris, die voor zijn werk de Emmy van Leersumprijs voor gebonden kunsten ontving.

Wil je het boek lezen?Alles Went Behalve Een Vent in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yvonne Kroonenberg. Lezen Alles Went Behalve Een Vent Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN