De HBS tijd van Joop ter Heul

De HBS tijd van Joop ter Heul - Cissy van Marxveldt | Warmolth.org

...ssy van Marxveldts heldin Joop ter Heul, met haar te lange armen, te grote voeten, piekende haren en een uitgebreide schare ... bol.com | Joop ter Heul vierling, Cissy van Marxveldt ... ... ... "De H.B.S.-tijd van Joop ter Heul' van Cissy van Marxveldt is het eerste deel uit de vijfdelige, legendarische Joop ter Heul-reeks: een feest van herkenning voor de nostalgische lezer, maar ook een absolute must read voor jonge lezers die niet bekend zijn met de avonturen van de vrolijke, ietwat stuntelige en soms zelfs vrijgevochten bakvis. Joop is de jongste van het gezin Ter Heul. Zij heeft nog een zus Julie en broer Kees. Tussen Julie en Joop botert het niet ... bol.com | Joop ter Heul vierling, Cissy van Marxveldt ... ... . Joop is de jongste van het gezin Ter Heul. Zij heeft nog een zus Julie en broer Kees. Tussen Julie en Joop botert het niet geweldig. Joop vind haar maar een aanstellerig wicht en Julie vindt haar zus een crime. Zo elegant als Julie is, zo nonchalant is Joop. Joop komt uit een gegoede familie en zit op de HBS. Het tijdschrift ging volgens Van Marxveldt al snel op de fles, maar ze ging door met Joop ter Heul; een hbs-meisje zonder al te veel zorgen, afkomstig uit de hogere middenklasse in Amsterdam-Zuid. In 1919 verscheen bij uitgeverij Valkhoff De H.B.S.-tijd van Joop ter ...

INFORMATIE

AUTEUR
Cissy van Marxveldt
DIMENSIE
10,12 MB
BESTANDSNAAM
De HBS tijd van Joop ter Heul.pdf

OMSCHRIJVING

"De H.B.S.-tijd van Joop ter Heul' van Cissy van Marxveldt is het eerste deel uit de vijfdelige, legendarische Joop ter Heul-reeks: een feest van herkenning voor de nostalgische lezer, maar ook een absolute must read voor jonge lezers die niet bekend zijn met de avonturen van de vrolijke, ietwat stuntelige en soms zelfs vrijgevochten bakvis.

Wil je het boek lezen?De HBS tijd van Joop ter Heul in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cissy van Marxveldt. Lezen De HBS tijd van Joop ter Heul Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN