Wat zeg je?

Wat zeg je? - Lien Geeroms | Warmolth.org

...heid of eenzaamheid delen. Wat je wel en niet moet zeggen nadat je vriendin, collega of wie dan ook een miskraam heeft gekregen ... Wat wens je eigenlijk iemand toe die gaat bevallen ... ... . Niet zeggen ... - Zeg niet letterlijk: ik weet hoe je je voelt, want elke miskraam is anders, maar je kunt wel vertellen hoe het verdriet bij jou was. Wat zeg je? Sta je wel eens bewust stil bij die vraag? Heb je enig idee welke impact jouw woorden hebben op je familie, vrienden, de caissière, op God? Met dit dagboek sta je een maand lang stil bij de impact van wat je zegt te gen jezelf, tegen anderen en tegen God. Maar wat zeg je als je 112 belt? Hoe alarmeer je de hulpdiensten? Welke vragen kun je dan verwachten en hoe geef je daar goed ... Wat zeg je? - Het GeluidBuro ... . Maar wat zeg je als je 112 belt? Hoe alarmeer je de hulpdiensten? Welke vragen kun je dan verwachten en hoe geef je daar goed mogelijk antwoord op? 112 bellen: vast of mobiel. Afhankelijk of je van een vast of mobiel nummer belt, word je respectievelijk doorverbonden naar de lokale meldkamer of naar de landelijk meldkamer van de KLPD in Driebergen. Samenvatting NLT Wat zeg je? Geluid is een trilling. (meestal lucht) die zich verplaatst. Golf = trilling die zich verplaatst. Trillingstijd T in seconden s. Aantal trillingen per seconde. Frequentie f. F = 1/T antwoord is in Hz. 20 kHz is bovengrens. 20 Hz is de grens van horen of niet horen. Golflengte λ in meter m. Geluidsnelheid in lucht V ... Wat zeg je tegen iemand die depressief is? Om je nog meer te helpen is er ook een app ontwikkeld door 113. Deze app kan helpen met gesprekstips. Veel mensen vinden het moeilijk om over zelfmoord te praten, maar het kán wel. De VraagMaar app helpt je erbij, met uitleg, oefeningen en tips & tricks. Wat zeg je als iemand terminaal ziek is? Het beste wat je kunt doen is die persoon sterkte wensen. Geef aan dat je meeleeft en wens hem of haar kracht toe. Het kan zijn dat je echt niet weet wat je moet zeggen. Geef dat gewoon eerlijk toe. Het is absoluut niet raar dat je in eerste instantie geen woorden kunt vinden voor het droevige nieuws. En dan zeg ik…..Er zijn van die momenten dat je vooral niet moet zeggen wat je denkt. Ken je deze situaties? 1) Een van je beste vriendinnen heeft een jurk gekocht, ze kijkt je stralend aan….en jij vind de jurk lelijk en hij staat haar nog niet ook… Door steeds weer het "wat zeg je?!" te gebruiken geef je het kind niet zelf de kans om te reageren en daarnaast voelt hij zich voor het blok gezet: hij móet nu reageren. Zeker voor kinderen die al wat verlegen zijn van zichzelf kan dit vreselijk voelen....

INFORMATIE

AUTEUR
Lien Geeroms
DIMENSIE
4,33 MB
BESTANDSNAAM
Wat zeg je?.pdf

OMSCHRIJVING

In dit lieve en grappige boekje vul je de inventieve, zelfgemaakte woorden van je (klein)kind in. Laat je inspireren door invullijstjes en voorbeelden van de praatjes van andere kinderen. Zo vergeet je nooit meer wat jouw kinds eerste woorden waren. Een boekje om te bewaren en te koesteren voor altijd.

Wil je het boek lezen?Wat zeg je? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lien Geeroms. Lezen Wat zeg je? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN