Schaduwoorlog

Schaduwoorlog - Ronen Bergman | Warmolth.org

...luiting zijn hier schering en ... Vergelijken - Schaduwoorlog - Boek Ronen Bergman (9046824004) (1948) ISBN: 9789046824009 - Het Boek Schaduwoorlog (9046824004) geschreven door Ronen Bergman bestel je op bruna ... Schaduwoorlog - Ronen Bergman - 9789046824009 | Bruna.nl ... .nl! Het instinct om het Joodse volk te beschermen zit in het Dna van Israël.… Schaduwoorlog; Lees een stukje uit het boek. Schaduwoorlog E-BOOK Israël en het geheime liquidatieprogramma van de Mossad Ronen Bergman. Nederlands | E-book € 9,99 + 9 punten . Onmiddellijk beschikbaar. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Onmiddellijk geleverd via e-mail. ... Schaduwoorlog voert de lezer naar het hart van Israëls geheimst ... LeesKost | Koster's Bijzondere Boekensite ... . Nederlands | E-book € 9,99 + 9 punten . Onmiddellijk beschikbaar. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Onmiddellijk geleverd via e-mail. ... Schaduwoorlog voert de lezer naar het hart van Israëls geheimste operaties. 'Sensationeel (…) actueel, informatief, en overtuigend, wat je standpunt ook is.' John le Carré Schaduwoorlog Israël en het geheime liquidatieprogramma van de Mossad Ronen Bergman. Nederlands | Paperback € 40,99 + 81 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis ......

INFORMATIE

AUTEUR
Ronen Bergman
DIMENSIE
7,84 MB
BESTANDSNAAM
Schaduwoorlog.pdf

OMSCHRIJVING

Het instinct om het Joodse volk te beschermen zit in het dna van Israël. Vanaf 1948 is de beveiliging van het land in handen van de inlichtingendiensten en het leger, met in hun arsenaal een zeer beproefd wapen: liquidaties. Dit spannende en onthullende boek geeft een unieke inkijk in de liquidatieprogramma's van de Mossad: de successen, de missers, de invloed van de liquidaties op de Israëlische natie, het Midden-Oosten en de rest van de wereld.?Bergman kreeg de uiterst zeldzame medewerking van onder anderen Shimon Peres, Ariel Sharon en Benjamin Netanyahu, en van hooggeplaatste figuren uit de strijdkrachten en inlichtingendiensten.

Wil je het boek lezen?Schaduwoorlog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ronen Bergman. Lezen Schaduwoorlog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN