Thorgal 018: Het zonnezwaard

Thorgal 018: Het zonnezwaard - Grzegorz Rosinski | Warmolth.org

...liksemschicht. Ook ontmoet Thorgal de duivelse Kriss van Valnor weer, die een merkwaardige bekering lijkt te hebben ondergaan… Thorgal 18 : het zonnezwaard - 1e druk - softcover - 1992 ... Thorgal 18 : het zonnezwaard - 1e druk - softcover - 1992 ... . Zeer goede staat . Rosinski - Van Hamme Lombard stempel titelblad Verkoper. Destripboetiek. Destripboetiek Tienen, BE Alles van verkoper. Verzendkosten; Verzending ... Het zonnezwaard is het achttiende stripalbum uit de Thorgal-reeks en behoort samen met "De onzichtbare vesting", "Het brandmerk van de ballingschap", "De kroon van Ogota ... Thorgal vertrekt alleen op reis om zijn familie te behouden voor het lot dat hem achtervolgt. Inhoud Om zijn dierbaren te behoeden voor het duistere lot dat hem achtervolgt, heeft Th ... Thorgal 18 - Het zonnezwaard | Strips & Zo Alkmaar ... ... Thorgal vertrekt alleen op reis om zijn familie te behouden voor het lot dat hem achtervolgt. Inhoud Om zijn dierbaren te behoeden voor het duistere lot dat hem achtervolgt, heeft Thorgal besloten in zijn eentje op reis te gaan. In "Het zonnezwaard" wordt hij geconfronteerd met Orgoff, een huurling die koning is geworden. Eenieder die een gevaar voor hem zou kunnen vormen, velt hij met een bliksemschicht. Ook ontmoet Thorgal de duivelse Kriss van Valnor weer, die een merkwaardige ... Thorgal is een stripreeks van de Belgische scenarist Jean Van Hamme en de Poolse tekenaar Grzegorz Rosiński en geldt als een van de meest succesvolle stripseries in het Nederlandse taalgebied. [bron?] De eerste verhalen verschenen eind jaren zeventig in het weekblad Kuifje en vanaf 1980 ook in albumvorm. Naast de hoofdserie lopen er sinds 2010 een drietal spin-offreeksen onder de ... Thorgal 18 - Het Zonnezwaard. Thorgal 18 - Het zonnezwaard, is het achttiende album uit de Thorgalreeks, met scenario van Jean van Hamme en tekeningen van Grzegorz Rosinski.. D...

INFORMATIE

AUTEUR
Grzegorz Rosinski
DIMENSIE
5,50 MB
BESTANDSNAAM
Thorgal 018: Het zonnezwaard.pdf

OMSCHRIJVING

Het hoofdpersonage is Thorgal Aegirsson, een van de laatste overlevenden van een hoogbegaafd volk dat ooit de aarde ontvluchtte om een nieuw bestaan op andere planeten te zoeken. De strip verenigt veel thema's en legendes in één verhaal, variërend van Noorse mythologie tot sciencefiction. Het tijdperk waarin hij leeft lijkt zich af te spelen in de 8e en 9e eeuw, de vroege middeleeuwen, en de kleding, landschap en e.d. doet denken aan de Scandinavische landen.

Wil je het boek lezen?Thorgal 018: Het zonnezwaard in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Grzegorz Rosinski. Lezen Thorgal 018: Het zonnezwaard Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN