Tien kleine rubbereendjes kartonboekjes

Tien kleine rubbereendjes kartonboekjes - Eric Carle | Warmolth.org

...ord van een vrachtschip gebracht. 'Tien kleine rubbereendjes' is een bekend prentenboek van Eric Carle, de maker van Rupsje Nooitgenoeg ... Tien kleine rubbereendjes, Carle, Eric | De Boekenkamer ... . Dit leuke kartonboekje is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.Een echt rubbereendjeEen lading rubbereendjes, vers uit de fabriek, wordt aan boord van een vrachtschip gebracht. Op weg naar kinderen in een ver land komt het schip in een zware storm terecht. Tien kleine rubbereendjes ... 'Tien kleine rubbereendjes' is een bekend prentenboek van Eric Carle, de maker van Rupsje Nooitgenoeg. Dit leuke kartonboekje is ge ... Tien kleine rubbereendjes kartonboekjes | Boeken ... ... 'Tien kleine rubbereendjes' is een bekend prentenboek van Eric Carle, de maker van Rupsje Nooitgenoeg. Dit leuke kartonboekje is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.Een echt rubbereendjeEen lading rubbereendjes, vers uit de fabriek, wordt aan boord van een vrachtschip gebracht. Op weg naar kinderen in een ver land komt het schip in een zware storm terecht. Tien kleine rubbereendjes belanden in het water. Ze drijven op de golven naar tien verschillende bestemmingen en zien onderweg spannende dingen. In de laatste bladzijde is een echt rubbereendje verwerkt. Als je erop drukt gaat het eendje kwaken! Kinderboeken op twitter 'Tien kleine rubbereendjes' is een bekend prentenboek van Eric Carle, de maker van Rupsje Nooitgenoeg. Dit leuke kartonboekje is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.Een echt rubbereendjeEen lading rubbereendjes, vers uit de fabriek, wordt aan boord van een vrachtschip gebracht. Op weg naar kinderen in een ver land komt het schip in een zware storm terecht. Tien kleine rubbereendjes belanden in ... 'Tien kleine rubbereendjes' is een bekend prentenboek van Eric Carle, de maker van Rupsje Nooitgenoeg. Dit leuke kartonboekje is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Een echt rubbereendje Een lading rubbereendjes, v...

INFORMATIE

AUTEUR
Eric Carle
DIMENSIE
12,71 MB
BESTANDSNAAM
Tien kleine rubbereendjes kartonboekjes.pdf

OMSCHRIJVING

'Tien kleine rubbereendjes' is een bekend prentenboek van Eric Carle, de maker van Rupsje Nooitgenoeg. Dit leuke kartonboekje is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.Een echt rubbereendjeEen lading rubbereendjes, vers uit de fabriek, wordt aan boord van een vrachtschip gebracht. Op weg naar kinderen in een ver land komt het schip in een zware storm terecht. Tien kleine rubbereendjes belanden in het water. Ze drijven op de golven naar tien verschillende bestemmingen en zien onderweg spannende dingen.In de laatste bladzijde is een echt rubbereendje verwerkt. Als je erop drukt, gaat het eendje piepen!

Wil je het boek lezen?Tien kleine rubbereendjes kartonboekjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eric Carle. Lezen Tien kleine rubbereendjes kartonboekjes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN