Puur hooggevoelig

Puur hooggevoelig - Jolijn Hendriks | Warmolth.org

...je als HSP'er aan het denken gezet en ga je op een positieve manier aan de slag met hooggevoeligheid ... Puur hooggevoelig - recensie ... . Een must voor iedereen die zelf hooggevoelig is of ermee te maken heeft in zijn of haar omgeving! Puur hooggevoelig is een helder, praktisch en compleet boek voor en over hooggevoelige mensen (HSP-ers). Jolijn Hendriks geeft vanuit haar eigen ervaring en haar ervaring als docent en coach een nuchtere kijk op hooggevoeligheid. Puur hooggevoelig een helder praktisch boek. Puur hooggevoelig is een helder, praktisch en complee ... Puur hooggevoelig - 9789020211221 - Hertog ... . Puur hooggevoelig een helder praktisch boek. Puur hooggevoelig is een helder, praktisch en compleet boek voor en over hooggevoelige mensen (HSP-ers). Jolijn Hendriks geeft vanuit haar eigen ervaring als docent en coach een nuchtere kijk op hooggevoeligheid. Van talent tot valkuil. Puur hooggevoelig direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Puur hooggevoelig, een compleet en praktisch boek voor hooggevoelige mensen van Jolijn Hendriks is een echt praktisch, niet zweverig boek voor hooggevoelige mensen. Jolijn Hendriks geeft in haar boek Puur hooggevoelig vanuit een psychologische benadering eenvoudige en begrijpelijke handvatten en tips om je als hoogsensitief mens al snel beter in je vel te voelen. Hooggevoelig, Wat is HSP, oftewel hooggevoelig. Hoe ga je ermee om. Veel informatie een een groot gezellig forum waar je ervaringen kunt delen. 5. Puur hooggevoelig kaartenbox. Op vijf een bijzondere onder de boeken: de kaartenbox van Jolijn Hendriks's Puur Hooggevoelig. Wil je op een andere manier aan de slag gaan met hoogsensitiviteit of wil je bijvoorbeeld het gesprek aangaan met je vrienden of partner?Dan is de kaartenbox misschien wel de uitkomst voor jou. De 52 kaarten bieden met een inspirerende mix van teksten en oefeningen ... HSP Puur&Hooggevoelig has 4,632 members. ♥ Wil je dit bericht alsjeblieft eerst helemaal lezen, dank je wel ♥ Welkom in deze groep: HSP Puur & Hoog... PUUR hooggevoelig heeft inzicht in je ontdekkingstocht naar hooggevoelig zijn. Het zorgt voor bewustwording en het leert je hoe je kunt omgaan met beperkende gedachten. PUUR lichter leven. PUUR lichter leven is een handreiking in het proces van het bekijken van je eigen emotionele bagage. Bestel eenvoudig online: Het Dagelijks Leven als Inwijdingsweg door Hans ten Dam (Paperback 2000 Tasso uitgeverij en bevat 101 pagina's) ISBN 9789020211221 Puur hooggevoelig, een compleet en praktisch boek voor hooggevoelige mensen van Jolijn Hendriks is een echt praktisch, niet zweverig boek voor hooggevoelige mensen. Jolijn Hendriks geeft in haar boek Puur hooggevoelig vanuit een psychologische benadering...

INFORMATIE

AUTEUR
Jolijn Hendriks
DIMENSIE
5,14 MB
BESTANDSNAAM
Puur hooggevoelig.pdf

OMSCHRIJVING

Puur hooggevoelig, een compleet en praktisch boek voor hooggevoelige mensen van Jolijn Hendriks is een echt praktisch, niet zweverig boek voor hooggevoelige mensen. Jolijn Hendriks geeft in haar boek Puur hooggevoelig vanuit een psychologische benadering eenvoudige en begrijpelijke handvatten en tips om je als hoogsensitief mens al snel beter in je vel te voelen. Als hooggevoelig persoon hoef je niet altijd maar binnen te blijven of je rustig te houden. Juist door gebruik te maken van je talenten en je hooggevoeligheid leer je om volop in het leven te staan en te genieten.Tip uit het boek: iemand die hooggevoelig is, heeft bij de tandarts vaak meer last van de verdoving dan van de eigenlijke behandeling. Dit komt door een te hoge dosis adrenaline in de verdoving. Een verdoving voor hartpatiënten is zo gevraagd en lost dit probleem op. In het boek vind je nog veel meer van dit soort tips!

Wil je het boek lezen?Puur hooggevoelig in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jolijn Hendriks. Lezen Puur hooggevoelig Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN