Operatie Mossad

Operatie Mossad - Gordon Thomas | Warmolth.org

... staat een zo gefundeerd en tegelijkertij ... bol.com | Operatie Mossad (ebook), Gordon Thomas ... ... ... 'Mossad' is de verkorte naam van een bekende afdeling van de geheime dienst van Israël. De organisatie wordt wel eens als de tegenhanger van de Amerikaanse CIA of de Britse MI6 beschouwd. Het publiek kent de Mossad vooral uit boeken en films, maar hier zijn zeven antwoorden op vragen die uw kennis over de Israëlische Operatie Mossad. Niet eerder was iemand in staat een zo gefundeerd en tegelijkertijd onthutsend beeld van de Mossad te schetsen. Thomas kreeg als eerste de gelegenheid ... Gordon Thomas (auteur) - Wikipedia ... . Thomas kreeg als eerste de gelegenheid met functionarissen en voormalige medewerkers van de Israëlische geheime dienst te spreken. Operatie Mossad book. Read 8 reviews from the world's largest community for readers. Niet eerder was iemand in staat een zo gefundeerd en tegelijkertijd ... Operatie Mossad. De Mossad is klein, maar uiterst efficiënt met een wereldwijd informantennetwerk. Door zijn nauwe contacten geeft Thomas een sensationeel beeld van de geschiedenis van de Mossad, haar banden met westerse geheime diensten en bemoeienis bij het fatale ongeluk van Lady Di. De Mossad zelf gaf Thomas als eerste gelegenheid met functionarissen en voormalige medewerkers van de ... Operation "Wrath of God" (Hebrew: מבצע זעם האל ‎ Mivtza Za'am Ha'el), also known as Operation "Bayonet", was a covert operation directed by Mossad to assassinate individuals involved in the 1972 Munich massacre in which 11 members of the Israeli Olympic team were killed. The targets were members of the Palestinian armed militant group Black September and operatives of the Palestine ... Operatie-Mossad. Uitgever Spectrum, Houten Verschenen 2013 ISBN 9789000338078 Kenmerken 771 pagina's Aantekening vertaald Gerard Grasman. 8e herz. dr. Uitgever Spectrum, Houten Verschenen 2011 ISBN 9789000300518 Kenmerken 826 pagina's, 22 cm Aantekening Vert. van Gideon's spies : the secret history of the Mossad. Operatie-Mossad | ISBN 9789027463210 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Gordon Thomas
DIMENSIE
3,23 MB
BESTANDSNAAM
Operatie Mossad.pdf

OMSCHRIJVING

Dit e-book uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.Niet eerder was iemand in staat een zo gefundeerd en tegelijkertijd onthutsend beeld van de Mossad te schetsen. Thomas kreeg als eerste de gelegenheid met functionarissen en voormalige medewerkers van de Israëlische geheime dienst te spreken.In Operatie-Mossad geeft Gordon Thomas een onthullend beeld van 's werelds meest geruchtmakende geheime dienst. De Mossad is een heel kleine, maar uiterst efficiënte veiligheidsdienst, die overal ter wereld een beroep kan doen op een fijnmazig netwerk van informanten en sympathisanten. De Mossad beperkt zich overigens niet tot de Arabische tegenstanders. De strijd tegen bepaalde vormen van internationale criminaliteit wordt niet geschuwd. In deze bijgewerkte versie word ook uitgebreid ingegaan op de bemoeienis van de Mossad bij het fatale ongeluk van de Britse prinses Diana en de ingewikkelde verstandhouding met de regering-Bush en diens strijd tegen het internationale terrorisme.Opzienbarend zijn de uitgebreide, maar vaak uiterst ambivalente banden tussen de Mossad en westerse geheime diensten, waaronder met name de Amerikaanse CIA.

Wil je het boek lezen?Operatie Mossad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gordon Thomas. Lezen Operatie Mossad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN