Oxen 1 - De hondenmoorden

Oxen 1 - De hondenmoorden - Jens Henrik Jensen | Warmolth.org

...waarde thrillergeheim van Dene marken Niels Oxen, de hoogst onderscheiden soldaat die ooit in het Deense leger gediend heeft, is aan lager wal geraakt ... bol.com | Oxen 2 - De schaduwmannen, Jens Henrik Jensen ... ... . In de hoop zijn innerlijke demonen af te schudden, reist hij af naar het noorden. De hondenmoorden. door Jens Henrik Jensen. Oxen (Book 1) Bedankt voor het delen! Je hebt de volgende beoordeling en recensie ingeleverd. We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeken hebben. Boek 1 uit de serie Oxen. Omschrijving Jens Henrik Jensen, het best bewaarde thrillergeheim van DenemarkenNiels Oxen, de hoogst onderscheiden soldaa ... bol.com | Oxen 4 - Wolf (ebook), Jens Henrik Jensen ... ... . Boek 1 uit de serie Oxen. Omschrijving Jens Henrik Jensen, het best bewaarde thrillergeheim van DenemarkenNiels Oxen, de hoogst onderscheiden soldaat die ooit in het Deense leger gediend heeft, is aan lager wal geraakt. Vind nuttige klantenrecensies en bekijk beoordelingen voor De hondenmoorden (Oxen Book 1) op Amazon.nl. Lees eerlijke, onbevooroordeelde productrecensies van onze gebruikers. De hondenmoorden ISBN 9789400505780 - Uitgever: A.W. Bruna - 384 pagina's - Verschenen: 15 september 2015 - Originele titel: De haengte hunde - Vertaald uit het Deens door: Corry van Bree - Deel 1 in de Oxen-Trilogie O.a. verkrijgbaar bij Bruna De hondenmoorden (Oxen Book 1) eBook: Jensen, Jens Henrik, Bree, Corry van: Amazon.nl: Kindle Store Boek 1 uit de serie Oxen. Omschrijving Jens Henrik Jensen, het best bewaarde thrillergeheim van Denemarken Niels Oxen, de hoogst onderscheiden soldaat die ooit in het Deense leger gediend heeft, is aan lager wal geraakt. Read "De hondenmoorden" by Jens Henrik Jensen available from Rakuten Kobo. Jens Henrik Jensen, het best bewaarde thrillergeheim van Denemarken Niels Oxen, de hoogst onderscheiden soldaat die ooit......

INFORMATIE

AUTEUR
Jens Henrik Jensen
DIMENSIE
11,10 MB
BESTANDSNAAM
Oxen 1 - De hondenmoorden.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Oxen. Jens Henrik Jensen, het best bewaarde thrillergeheim van DenemarkenNiels Oxen, de hoogst onderscheiden soldaat die ooit in het Deense leger gediend heeft, is aan lager wal geraakt. In de hoop zijn innerlijke demonen af te schudden, reist hij af naar het noorden. Daar wil hij zijn kamp opslaan in de bossen en een eenvoudig leven leiden. Zijn droom verandert in een nachtmerrie als hij opeens beschouwd wordt als hoofdverdachte van de moord op een voormalig ambassadeur. De veiligheidsdienst is opvallend snel na de moord ter plaatse, en voordat Oxen ook maar iets heeft kunnen inbrengen is hij samen met de onorthodoxe agent Margrethe Franck betrokken bij het onderzoek naar een serie mysterieuze moorden. Het verbindende element: opgehangen honden.

Wil je het boek lezen?Oxen 1 - De hondenmoorden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jens Henrik Jensen. Lezen Oxen 1 - De hondenmoorden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN