Hope Harbor 2 - Zeerozen

Hope Harbor 2 - Zeerozen - Irene Hannon | Warmolth.org

...mee terug naar het romantische kustplaatsje Hope Harbor, waar twee nieuwe personages de liefde vinden ... Zeerozen | Irene Hannon | Hope Harbor #2 | 9789029728645 ... ... . Eric Nash keert na een pijnlijk ontslag terug naar het dorp waar hij opgroeide. Daar blijkt het huis van zijn ouders... Omschrijving Hope Harbor 2 - Zeerozen In "Zeerozen' neemt Irene Hannon ons mee terug naar het romantische kustplaatsje Hope Harbor, waar twee nieuwe personages de liefde vinden. Eric Nash keert na een pijnlijk ontslag terug naar het dorp waar hij opgroeide. 'Zeerozen' is het tweede deel van de Hope Harbor-serie, en is los te lezen van het eerste deel 'Cra ... Zeerozen - deel 2 - 9789029728645 - Hertog ... . 'Zeerozen' is het tweede deel van de Hope Harbor-serie, en is los te lezen van het eerste deel 'Cranberryzomer'. Irene Hannon is de auteur van een aantal romans die zich afspelen in het fictieve stadje Hope Harbor, waaronder 'Cranberryzomer' en 'Zeerozen'. Ze bedacht Hope Harbor op een reis langs de kust van Oregon. In "Zeerozen' neemt Irene Hannon ons mee terug naar het romantische kustplaatsje Hope Harbor, waar twee nieuwe personages de liefde vinden. Eric Nash keert na een pijnlijk ontslag terug naar het dorp waar hij opgroeide. Daar blijkt het huis van zijn ouders te worden verbouwd tot een bed & breakfast. Zeerozen Zeerozen ... Hope Harbor #2, Hannon, Irene, Ebook. Vul hiernaast je e-mailadres en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontvang persoonlijke tips. Je kan op elk gewenst moment weer uitschrijven....

INFORMATIE

AUTEUR
Irene Hannon
DIMENSIE
8,26 MB
BESTANDSNAAM
Hope Harbor 2 - Zeerozen.pdf

OMSCHRIJVING

In "Zeerozen' neemt Irene Hannon ons mee terug naar het romantische kustplaatsje Hope Harbor, waar twee nieuwe personages de liefde vinden.Eric Nash keert na een pijnlijk ontslag terug naar het dorp waar hij opgroeide. Daar blijkt het huis van zijn ouders te worden verbouwd tot een bed & breakfast. In plaats van rustig na te denken over zijn carrière, wordt hij constant afgeleid door herrie, chaos – en een knappe vrouwelijke architect. Zij probeert de chagrijnige zoon van haar opdrachtgever zoveel mogelijk te negeren, maar als hij zijn hulp aanbiedt bij een project dat haar persoonlijk raakt, ziet ze hem van een heel andere kant."Zeerozen' is het tweede deel van de Hope Harbor-serie, en is los te lezen van het eerste deel "Cranberryzomer'.

Wil je het boek lezen?Hope Harbor 2 - Zeerozen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Irene Hannon. Lezen Hope Harbor 2 - Zeerozen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN