In Vrijheid

In Vrijheid - Malika Oufkir | Warmolth.org

...egrip.Vrijheid, houdt in dat je vrij bent, om zelf te bepalen wat je wilt doen, hoe je het wilt doen, enzovoort ... Excelleren in vrijheid door Peter Roemeling (Boek ... ... . Dat je mag zeggen wat je wilt zeggen ("Vrijheid van Meningsuiting"), dat je mag geloven waar je in wilt geloven ("Vrijheid van Geloof"), zolang wat je doet niemand kwaad doet. De vrijheid die een dictator nastreeft, maakt anderen tot slaaf. Dat is volgens Nelson Mandela in zijn biografie De lange weg naar de vrijheid geen echte vrijheid. Excelleren in vrijheid gaat om jezelf èn de wereld om je heen ontwikkelen. Daarom is het meer dan een zelfhu ... Excelleren in vrijheid door Peter Roemeling (Boek ... ... . Excelleren in vrijheid gaat om jezelf èn de wereld om je heen ontwikkelen. Daarom is het meer dan een zelfhulpboek. Geschreven bij In Vrijheid. Malika Oufkir schreef al een fascinerend boek over haar 20 jaar gevangenschap in de woestijn in Marokko. In dit nieuwe boek, "In Vrijheid" vertelt zij hoe het haar nu gaat. Hoe moeilijk het is om na 20 jaar gevangenschap en in afzondering nu weer in vrijheid te leven. Vrijheid is de mogelijkheid om naar eigen wil te handelen. In maatschappelijke zin behelst het de mogelijkheid van groepen en individuen om deel te nemen aan het maatschappelijke, economische en politieke verkeer. In De Vrijheid komen 60 nieuwe woningen en kavels. Alleenstaand, samen of met kinderen: hoe jouw gezinssamenstelling ook is, in De Vrijheid kan jij kiezen voor de woning of kavel die bij jouw (budget) past. Elke maand wordt op www.75jaarvrij.nl een digitale bevrijdingskrant uitgebracht.. Volg de opmars van de geallieerden vanaf Normandië tot en met de nasleep van de oorlog in december 1945. Het Nederlands Instituut voor Militaire Historie (NIMH) staat uitgebreid stil bij deze zwaar bevochten vrijheid, waarbij het accent ligt op Nederland en de Nederlandse bijdragen. In 2019 en 2020 herdenken we het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog, 75 jaar geleden. We staan stil bij de vrijheid die is bevochten door mensen die daarvoor grote offers he...

INFORMATIE

AUTEUR
Malika Oufkir
DIMENSIE
7,19 MB
BESTANDSNAAM
In Vrijheid.pdf

OMSCHRIJVING

Voor het eerst in midprice, van de auteur van De gevangeneIn haar bijzondere, hartverscheurende boek De gevangene beschreef Malika Oufkir hoe zij en haar familie twintig jaar lang opgesloten zaten in een gevangenis in de Marokkaanse woestijn. In haar tweede boek In vrijheid vertelt Malika hoe het haar sindsdien is vergaan.De overgang van jarenlange duisternis naar een leven in vrijheid is groot. Openhartig vertelt Malika Oufkir over hoe moeilijk het voor haar was om zich aan te passen aan de hedendaagse tijd: over hoe ze voor het eerst in haar leven een geldautomaat gebruikte, hoe overdonderd ze was door het duizelingwekkende aanbod in de supermarkt, en vooral over hoe het was om verliefd te worden en voor het eerst in haar leven een intieme relatie te hebben met een man. In vrijheid is een intens persoonlijk en aangrijpend verhaal, vol wijsheid en inzicht.

Wil je het boek lezen?In Vrijheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Malika Oufkir. Lezen In Vrijheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN