Is God een wiskundige?

Is God een wiskundige? - Mario Livio | Warmolth.org

...dige voor slechts € 9.9 Categorie: Wetenschap Let op: de voorraad is beperkt Bekijk daarom snel Is God een wiskundige op Ramsj ... Boekrecensie van Is God een wiskundige? door Mario Livio ... ... .nl Het was een emotionele stap. Als ik in een Maker ging geloven, zou dat betekenen dat ik het geloof uit mijn jeugd moest loslaten. Het traditionele taoïsme leert namelijk niet dat er een persoonlijke God of Maker is. Of, is God een wiskundige? Deze vragen, en veel meer, worden bekeken doorheen de geschiedenis van de wiskunde en wetenschappen, van Pythagoras en Archimedes tot Galileo en Descartes, tot de twintigste eeuw, toen de wiskunde op haar grondvesten beefde door de resultaten van onder andere Russell en Kurt Gödel. Is God een wiskundige? ISBN: 9789085713166: Taal: Nederlands : Uitgever: Bijzonderheden: 2010, Paperback / softback, Prijs: ... Boekwinkeltjes.nl - Livio, Mario - Is God een wiskundige? ... . Is God een wiskundige? ISBN: 9789085713166: Taal: Nederlands : Uitgever: Bijzonderheden: 2010, Paperback / softback, Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten) Meer info: vdVelde boeken . Alle boeken van vdVelde boeken Stel een vraag over dit boek aan vdVelde boeken . Bestelling; Vraag ... Top-wetenschapper: "God is een wiskundige" Michio Kaku is een wereldberoemde futurist, theoretisch natuurkundige en gespecialiseerd in de snaartheorie. Hij publiceerde meer dan 70 artikelen in wetenschappelijke tijdschriften over supersymmetrie, supersnaartheorie, ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Livio, Mario - Is God een wiskundige? Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. God sp...

INFORMATIE

AUTEUR
Mario Livio
DIMENSIE
4,1 MB
BESTANDSNAAM
Is God een wiskundige?.pdf

OMSCHRIJVING

Is God een wiskundige? 1e druk is een boek van Mario Livio uitgegeven bij Veen Media. ISBN 9789085713166 'Hoe is het mogelijk dat de wiskunde, een verzinsel van de menselijke geest, zo goed past bij allerlei concrete objecten in de werkelijke wereld', vroeg Albert Einstein zich ooit af. Inderdaad, het is opmerkelijk: hoe kan het dat de baan van planeten, de werking van ons brein, de beweging van de beurzen en de vormen van schelpen en bloemen allemaal in die ene wiskundige taal zijn te beschrijven?In dit boek laat Mario Livio zien hoe filosofen, logici, theologen en wiskundigen hierover hebben gedacht. Misschien is wiskunde wel de taal waarin God de wereld heeft bedacht, opperde een van hen.

Wil je het boek lezen?Is God een wiskundige? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mario Livio. Lezen Is God een wiskundige? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN