IJslands Gambiet

IJslands Gambiet - Dominique Biebau | Warmolth.org

...den wordt in een hotelkamer in Reykjavik, dreigt een internationaal conflict ... IJslands gambiet | Boek.be ... . Een anonieme speurder stort zich op de zaak. Zijn enige aanwijzing is een cryptisch manuscript waarin Boelgakov zijn moordenaar aanwijst. Geschreven bij IJslands Gambiet. Zelden een boek gelezen dat zo origineel van opzet is, alleen al daarom zou je 'IJslands gambiet' vijf sterren willen geven. Het boek laat zich ook niet éénduidig in een bepaalde categorie onderbrengen, het is zowel roman, thriller als liefdesverhaal. IJslands Gambiet book. Read 7 reviews from the world's largest community f ... IJslands gambiet | Boek.be ... . IJslands Gambiet book. Read 7 reviews from the world's largest community for readers. Meestervervalser, spion en schaker. Maxim Boelgakov, bijgenaamd 'de... IJslands gambiet . roman. Dominique Biebau Uitgeverij Vrijdag Literatuur, spanning en romantiek (Literaire romans ) Een gambiet is een schaakopening waarin een speler materiaal offert, meestal een pion maar soms ook wel een stuk of meer, in de hoop compensatie te krijgen door een ontwikkelingsvoorsprong, een betere pionnenstructuur of een ander positioneel voordeel. Een gambiet kan worden aangenomen of geweigerd. Als de tegenstander het gamb...

INFORMATIE

AUTEUR
Dominique Biebau
DIMENSIE
11,86 MB
BESTANDSNAAM
IJslands Gambiet.pdf

OMSCHRIJVING

Meestervervalser, spion en schaker. Maxim Boelgakov,bijgenaamd 'de man zonder handschrift', heeft velegezichten - en vijanden. Als hij vermoord teruggevondenwordt in een hotelkamer in Reykjavik, dreigt een internationaal conflict. Een anonieme speurder stortzich op de zaak. Zijn enige aanwijzing is een cryptischmanuscript waarin Boelgakov zijn moordenaar aanwijst.Jammer genoeg ontbreekt een cruciaal stuk van de tekst.De tijd loopt. Gelukkig zijn de nachten bijzonder lang inReykjavik...Een knap geconstrueerde thriller, een pakkende liefdesgeschiedenisen een uniek schaakverhaal. IJslands Gambiet is het allemaal.

Wil je het boek lezen?IJslands Gambiet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dominique Biebau. Lezen IJslands Gambiet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN