De kleine Facebookmarketing voor Dummies

De kleine Facebookmarketing voor Dummies - Marvin Bos | Warmolth.org

...ine geschiedenis voor dummies, werk Facebookmarketing voor Dummies brengt je op de hoogte van de nieuwste tools en functies die belangrijk zijn voor marketeers en eigenaren van Facebookpagina's ... De kleine Facebookmarketing voor Dummies (E-book ... ... . Ben jij een marketeer die Facebook effectief wil toevoegen aan je totale marketingmix, beschouw dit boek dan als het mekka van Facebook-marketing. Facebookmarketing voor Dummies direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Facebookmarketing voor Dummies brengt je op de hoogte van de nieuwste tools en functies die belangrijk zijn voor marketeers en eigenaren van Fa ... Voor Dummies - De kleine ... .com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Facebookmarketing voor Dummies brengt je op de hoogte van de nieuwste tools en functies die belangrijk zijn voor marketeers en eigenaren van Facebookpagina's. Ben jij een marketeer die Facebook effectief wil toevoegen aan je totale marketingmix, beschouw dit boek dan als het mekka van Facebook-marketing. De kleine Facebookmarketing voor dummies (Boek) Top; Boek Nederlands. De kleine Facebookmarketing voor dummies. Marvin Bos (auteur) +1 × Zet op ... Facebookmarketing voor Dummies brengt je op de hoogte van de nieuwste tools en functies die belangrijk zijn voor marketeers en eigenaren van Facebookpagina's. Ben jij een marketeer die Facebook effectief wil toevoegen aan je totale marketingmix, beschouw dit boek dan als het mekka van Facebook-marketing....

INFORMATIE

AUTEUR
Marvin Bos
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De kleine Facebookmarketing voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

De kleine Facebookmarketing voor Dummies 1e druk is een boek van Marvin Bos uitgegeven bij Voor Dummies. ISBN 9789045354897 Steeds meer bedrijven ontdekken de waarde van Facebook. Omdat je kunt targeten op basis van specifieke interesses of online gedrag, kun je er extreem gericht adverteren. Deze mogelijkheden zijn zeker voor kleinere bedrijven, die het zich niet kunnen permitteren om grootschalige campagnes te voeren, een perfecte oplossing om nieuwe klanten aan te trekken. Veel bedrijven proberen het inmiddels wel, maar weten te weinig van de mogelijkheden om effectief hun Facebookcampagnes in te zetten. De kleine Facebookmarketing voor Dummies legt je van A tot Z uit hoe je een marketingcampagne op Facebook voorbereidt, inboekt, monitort en optimaliseert. Je leest alles over de Business Manager, de Power Editor, pagina-insights en de targetingmogelijkheden op Facebook.Toen Marvin Bos voor zijn opleiding Communication and Multimedia Design een Facebookprofiel aanmaakte, had hij nog geen idee dat hij er zijn werk van zou maken. Inmiddels is hij social media consultant en werkt hij aan een toenemend portfolio van de meest diverse bedrijven en organisaties.

Wil je het boek lezen?De kleine Facebookmarketing voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marvin Bos. Lezen De kleine Facebookmarketing voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN