Elementaire Deeltjes - Complexiteit

Elementaire Deeltjes - Complexiteit - John H. Holland | Warmolth.org

...taire deeltjes.. In de natuurkunde wordt een elementair deeltje geacht geen inwendige structuur te hebben, aangezien het niet is samengesteld uit nog kleinere deeltjes ... Elementair deeltje - Wikipedia ... . "Elementaire Deeltjes - Complexiteit 1e druk is een boek van John H. Holland uitgegeven bij Amsterdam University Press. ISBN 9789462984837 Stephen Hawking zei ooit: ""Complexiteit is de wetenschap van de 21ste eeuw.' Die uitspraak illustreert het belang van dit begrip goed. In dit Elementaire Deeltje neemt een van de grootste namen op dit gebied, John H. Holland, de belangrijkste begrippen en achtergronden van complexiteit onder de loep ... Complexiteit door John Holland & John H. Holland ... . In dit Elementaire Deeltje neemt een van de grootste namen op dit gebied, John H. Holland, de belangrijkste begrippen en achtergronden van complexiteit onder de loep. Wat deze overkoepelende kijk op complexiteit aantrekkelijk maakt is dat ze van toepassing is op uiteenlopende gebieden, zoals de natuurwetenschappen, de informatica en de sociale wetenschappen. Beschrijving Elementaire Deeltjes: Complexiteit Stephen Hawking zei ooit: 'Complexiteit is de wetenschap van de 21ste eeuw.' Die uitspraak illustreert het belang van dit begrip goed. Of het nu gaat over het internet of over marktregulatie, over het klimaat of over ... In dit Elementaire Deeltje neemt een van de grootste namen op dit gebied, John H. Holland, de belangrijkste begrippen en achtergronden van complexiteit onder de loep. Wat deze overkoepelende kijk op complexiteit aantrekkelijk maakt is dat ze van toepassing is op uiteenlopende gebieden, zoals de natuurwetenschappen, de informatica en de sociale wetenschappen. "Elementaire Deeltjes - Complexiteit 1e druk is een boek van John H. Holland uitgegeven bij Amsterdam University Press. ISBN 9789462984837 Stephen Hawking zei ooit: ""Complexiteit is de wetenschap van de 21ste eeuw.' Die uitspraak illustreert het belang van dit begrip goed. In dit Elementaire Deeltje neemt een van de grootste namen op dit gebied, John H. Holland, de belangrijkste begrippen en achtergronden van complexiteit onder de l...

INFORMATIE

AUTEUR
John H. Holland
DIMENSIE
4,4 MB
BESTANDSNAAM
Elementaire Deeltjes - Complexiteit.pdf

OMSCHRIJVING

"Elementaire Deeltjes - Complexiteit 1e druk is een boek van John H. Holland uitgegeven bij Amsterdam University Press. ISBN 9789462984837 Stephen Hawking zei ooit: ""Complexiteit is de wetenschap van de 21ste eeuw.' Die uitspraak illustreert het belang van dit begrip goed. Of het nu gaat over het internet of over marktregulatie, over het klimaat of over epidemieën, over verkeersinfarcten of over het weer: ze kunnen allemaal worden omschreven als een complex systeem, waarin een veelvoud aan componenten op elkaar inwerkt, binnen en tussen diverse niveaus. Complexe systemen vereisen een eigen benadering, met eigen concepten en theorieën.In dit Elementaire Deeltje neemt een van de grootste namen op dit gebied, John H. Holland, de belangrijkstebegrippen en achtergronden van complexiteit onder de loep."

Wil je het boek lezen?Elementaire Deeltjes - Complexiteit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John H. Holland. Lezen Elementaire Deeltjes - Complexiteit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN