Het vertrek van de mier

Het vertrek van de mier - Toon Tellegen | Warmolth.org

...ek van de mier About; Home Trending History Get YouTube Premium Get YouTube TV Best of YouTube Music Sports Gaming Movies & Shows News ... Het vertrek van de mier - Toon Tellegen | Boeken.com ... ... De achterblijvende dieren gaan allemaal anders met het vertrek van de mier om. De een wordt treurig, de ander gaat nóg meer eten, een derde raakt in paniek. Maar één ding staat vast: ze missen de mier ontzettend. Ook de mier laat van zich horen. Hij is ver van huis en hoort stemmen in zijn hoofd. Op een dag besluit de mier van huis weg te gaan. De achterblijvende dieren gaan allemaal anders met het vertrek van de mier om. De ee ... Het vertrek van de mier by Toon Tellegen - Goodreads ... . Op een dag besluit de mier van huis weg te gaan. De achterblijvende dieren gaan allemaal anders met het vertrek van de mier om. De een wordt treurig, de ander gaat nóg meer eten, een derde raakt in paniek. Maar één ding staat vast: ze missen de mier ontzettend. Ook de mier laat van zich horen. Hij is ver van huis en hoort stemmen in zijn hoofd. In Het vertrek van de mier, de nieuwe dierenroman van Toon Tellegen, besluit de mier op een dag van huis weg te gaan.De achterblijvende dieren peinzen over wat verdwijnen is. Ze hebben heimweenaar de tijd toen iedereen nog bij elkaar was. Allemaal gaan ze anders met het vertrek van de mier om. De achterblijvende dieren gaan allemaal anders met het vertrek van de mier om. De een wordt treurig, de ander gaat nóg meer eten, een derde raakt in paniek. Maar één ding staat vast: ze missen de mier ontzettend. Ook de mier laat van zich horen. Hij is ver van huis en hoort stemmen in zijn hoofd....

INFORMATIE

AUTEUR
Toon Tellegen
DIMENSIE
5,87 MB
BESTANDSNAAM
Het vertrek van de mier.pdf

OMSCHRIJVING

Op een dag besluit de mier van huis weg te gaan. De achterblijvende dieren gaan allemaal anders met het vertrek van de mier om. De een wordt treurig, de ander gaat nóg meer eten, een derde raakt in paniek. Maar één ding staat vast: ze missen de mier ontzettend.Ook de mier laat van zich horen. Hij is ver van huis en hoort stemmen in zijn hoofd. Zijn het de andere dieren? In zijn aantekeningen doet hij poëtisch verslag van zijn heimwee.

Wil je het boek lezen?Het vertrek van de mier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toon Tellegen. Lezen Het vertrek van de mier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN