The Witcher - De Zwaluwentoren

The Witcher - De Zwaluwentoren - Andrzej Sapkowski | Warmolth.org

..., en ging daarna verder in Het Bloed van de Elfen, De Jaren van Verachting en De Vuurdoop ... Boek: De Zwaluwentoren - Geschreven door Andrzej Sapkowski ... . \\n \\n Terwijl Geralt en zijn metgezellen hun weg richting het zuiden voortzetten op zoek naar de druïden die ... De Zwaluwentoren is de vierde Witcher-roman van Andrzej Sapkowski over hekser Geralt van Rivia. Zijn verhaal begon in de bundel De Laatste Wens & Het Zwaard der Voorzienigheid, en ging daarna verder in Het Bloed van de Elfen, De Jaren van Verachting en De Vuurdoop. The Witcher. Fan van The Witcher op Netflix? Hier vind je de boeken van Andrzej Sapkows ... De Zwaluwentoren (The Witcher, #6) by Andrzej Sapkowski ... . The Witcher. Fan van The Witcher op Netflix? Hier vind je de boeken van Andrzej Sapkowski, waarop de fantasyserie is gebaseerd. De fantasy-cyclus over Geralt van Rivia, die bestaat uit acht boeken (inclusief proloog), is een internationale bestseller, waarvan drie videogames en een graphic novel zijn verschenen. De Zwaluwentoren. Sapkowski, Andrzej. De vierde volledige roman van Andrzej Sapkowski met hekser Geralt in de hoofdrol. Dé inspiratiebron voor de rol van Henry Cavill uit Netflix-hitserie The Witcher....

INFORMATIE

AUTEUR
Andrzej Sapkowski
DIMENSIE
11,50 MB
BESTANDSNAAM
The Witcher - De Zwaluwentoren.pdf

OMSCHRIJVING

De Zwaluwentoren is de vierde Witcher-roman van Andrzej Sapkowski over hekser Geralt van Rivia. Zijn verhaal begon in de bundel De Laatste Wens & Het Zwaard der Voorzienigheid, en ging daarna verder in Het Bloed van de Elfen, De Jaren van Verachting en De Vuurdoop.Terwijl Geralt en zijn metgezellen hun weg richting het zuiden voortzetten op zoek naar de druïden die hopelijk meer weten over de verblijfplaats van Ciri, worden ze overvallen. In de strijd die volgt, valt Geralts wolvenmedaillon, het insigne van de heksers, in verkeerde handen.Ciri is ondertussen opgenomen door de geleerde kluizenaar Vysogota. Ze is vastbesloten de legendarische Zwaluwentoren te vinden, de plek waar volgens een oude profetie de Toespraak zal plaatsvinden. Maar de Zwaluwentoren is nog slechts een ruïne...Andrzej Sapkowski (1948) studeerde economie. Zijn fantasy-cyclus over de hekser Geralt van Rivia is een internationale bestseller, waarvan videogames, televisieseries en een graphic novel zijn gemaakt. Zijn werk verschijnt in vijftien landen in vertaling. Sapkowski is ook winnaar van de David Gemmell Legend Award.

Wil je het boek lezen?The Witcher - De Zwaluwentoren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Andrzej Sapkowski. Lezen The Witcher - De Zwaluwentoren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN