De kraamhulp

De kraamhulp - Esther Verhoef | Warmolth.org

...de hoeveelheid duisternis die het bevat. Het is in alle opzichten een prachtige thriller, die ik iedereen aanraad ... Wat is kraamzorg? De taken van een kraamverzorgster of ... ... . Esther Verhoef snapt hoe je thrillers moet schrijven. De kraamhulp door Esther Verhoef Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Kraamhulp bij de bevalling. Als je ervoor kiest om thuis te bevallen, dan zal de kraamverzorgster naar jou toekomen op het moment dat de be ... Wat is kraamzorg? De taken van een kraamverzorgster of ... ... . Als je ervoor kiest om thuis te bevallen, dan zal de kraamverzorgster naar jou toekomen op het moment dat de bevalling eraan komt.De kraamverzorgster zal de verloskundige assisteren tijdens de bevalling, door te helpen en ervoor te zorgen dat alles alvast klaarstaat. De kraamhulp. Winnaar van de Hebban Thriller Award 2014 Als Didi na een zware bevalling van haar eerste kindje aan bed is gekluisterd, is ze dolgelukkig met de hulp van de kraamverzorgster. De baby is lief en gezond, maar Didi's herstel gaat langzaam. Miriam de Moor, werkzaam bij de politie Rotterdam, kan de plotselinge dood van haar broer niet verwerken. Titel: De kraamhulp Verhaalsoort: literaire thriller. 2.Inhoud van het boek Titelverklaring (leg uit wat de titel met het verhaal te maken heeft): Een van de hoofdpersonages , Hennequin Smith, heeft reden om wraak te nemen op haar (vroegere) stiefzusje Dineke Vos / Dini Vos. Ze gaat als kraamhulp bij haar gezin werken. Gebeurtenissen.. Kraamzorg of kraamhulp is geschoolde zorg voor, tijdens en na een bevalling voor de kraamvrou...

INFORMATIE

AUTEUR
Esther Verhoef
DIMENSIE
12,1 MB
BESTANDSNAAM
De kraamhulp.pdf

OMSCHRIJVING

'De kraamhulp' van Esther Verhoef: haar engste thriller ooit.Als Didi na een zware bevalling van haar eerste kindje aan bed is gekluisterd, is ze dolgelukkig met de hulp van de kraamverzorgster. De baby is lief en gezond, maar Didi's herstel gaat langzaam.Miriam de Moor, werkzaam bij de politie Rotterdam, kan de plotselinge dood van haar broer niet verwerken. Ze vermoedt kwade opzet van zijn mooie weduwe Hennequin. Tijdens haar zoektocht naar Hennequins verleden groeit bij haar steeds meer de overtuiging dat ze te maken heeft met een levensgevaarlijke psychopate. En juist deze vrouw heeft zich onmisbaar gemaakt in het jonge, kwetsbare gezin…'De kraamhulp' beschrijft tien beslissende dagen uit het leven van drie jonge vrouwen. Kwetsbaarheid, wilskracht en moordlust komen bij elkaar in een beklemmende, ontroerende pageturner.

Wil je het boek lezen?De kraamhulp in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Esther Verhoef. Lezen De kraamhulp Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN