Verslaafd aan denken

Verslaafd aan denken - Jan Geurtz | Warmolth.org

...el Verslaafd aan denken van Jan Geurtz. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'Verslaafd aan denken' door Jan Geurtz - Onze prijs: €21,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Inspiratie rond dit thema vonden we bij Jan Geurtz die hierrond heel boeiende boeken schreef zoals 'de verslaving voorbij of verslaafd aan liefde of verslaafd aan denken ... reacties boek Verslaafd aan denken, jan geurtz ... .Hieronder een boeiende tekst uit zijn boek: 'de verslaving voorbij'."Als ik terugdenk aan de dingen waaraan ik verslaafd ben geweest, herinner ik me nog hoe lekker ik ze soms vond. Jan Geurtz Verslaafd aan denken. de weg naar verlichting en levensgeluk. Gedrukt boek . Handreiking voor spirituele ontwikkeling, waarbij de nadruk valt op de negatieve gevolgen van ons denken en een weg wordt aangewezen om daarvan los te komen, gebaseerd op ... Verslaafd aan denken door Jan Geurtz (paperback ... ... ."Als ik terugdenk aan de dingen waaraan ik verslaafd ben geweest, herinner ik me nog hoe lekker ik ze soms vond. Jan Geurtz Verslaafd aan denken. de weg naar verlichting en levensgeluk. Gedrukt boek . Handreiking voor spirituele ontwikkeling, waarbij de nadruk valt op de negatieve gevolgen van ons denken en een weg wordt aangewezen om daarvan los te komen, gebaseerd op het Tibetaanse boeddhisme. Verslaafd aan denken | ISBN 9789026333385 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Workaholisme: Verslaafd aan werken Hoewel de term workaholic tegenwoordig ook vaak gebruikt wordt voor iemand die veel tijd besteedt aan zijn werk, wordt met workaholisme eigenlijk een obsessief-compulsieve persoonlijkheidsstoornis bedoeld. ... Nergens anders meer aan kunnen denken dan aan die ene persoon. Verslaafd aan denken direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online specialist in spirituele boeken. Verslaafd aan denken van Jan Geurtz (boek, paperback, ISBN 9789026333385). Hoe komt het dat we vaak geen enkele zeggenschap lijken te hebben over wat we denken? Dat we onszelf bij een toekomstige... Verslaafd aan denken - Jan Geurtz Op zondag 14 april keert meditatieleraar en inspirator Jan Geurtz terug Op Hodenpijl. De auteur van bestsellers als Verslaafd aan liefde , Vrij van gedachten en Over liefde en loslaten deelt vanuit een boedhistische visie en op inspirerende wijze zijn kennis over liefde, loslaten en onze gedachten....

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Geurtz
DIMENSIE
8,27 MB
BESTANDSNAAM
Verslaafd aan denken.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe komt het dat we vaak geen enkele zeggenschap lijken te hebben over wat we denken? Waarom gaan we steeds méér denken als we gebukt gaan onder beknellende gedachten? En hoe komt het dat we onszelf bij een toekomstige vervelende gebeurtenis al weken van tevoren lastig vallen met angstige gedachten erover?In zijn nieuwe boek ontleedt Jan Geurtz het verschijnsel denken, en toont hij aan dat het onze meest fundamentele verslaving is. Door ons denken, en het geloof in de echtheid van onze gedachten, zitten we gevangen in het keurslijf van een onjuist beeld van onszelf en de werkelijkheid. Dit heeft tot gevolg dat we telkens weer bekneld raken in een vicieuze cirkel van nare gedachten en pijnlijke gevoelens.

Wil je het boek lezen?Verslaafd aan denken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Geurtz. Lezen Verslaafd aan denken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN