Ivy Hill 3 - De bruid van Ivy Green

Ivy Hill 3 - De bruid van Ivy Green - Julie Klassen | Warmolth.org

...egels verbonden. {"content":{"product":{"title":"Je bekeek","product":{"productDetails":{"productId":"9200000096521938","productCreator":{"creators":["Julie Klassen"],"crop":true ... De bruid van Ivy Green - deel 3 - 9789043530453 ... ... De bruid van Ivy Green. 'De bruid van Ivy Green' van Julie Klassen is het derde en laatste deel in de Ivy Hill-serie over het gelijknamige pittoreske dorpje in Engeland. Er gebeurt van alles in Ivy Hill: Jane Bell krijgt de kans om te trouwen, maar weigert haar herberg op te geven. Mercy Grove verlaat haar school en het lijkt erop dat ze als oude vrijster zal eindigen. 'De bruid van Ivy Green' van Julie Klassen is het derde en laatste deel in de Ivy Hill-s ... 3) De bruid van Ivy Green, Klassen, Julie | De Boekenkamer ... . Mercy Grove verlaat haar school en het lijkt erop dat ze als oude vrijster zal eindigen. 'De bruid van Ivy Green' van Julie Klassen is het derde en laatste deel in de Ivy Hill-serie over het gelijknamige pittoreske dorpje in Engeland. Er gebeurt van alles in Ivy Hill: Jane Bell krijgt de kans om te trouwen, maar weigert haar herberg op te geven. Mercy Grove verlaat haar school en het lijkt erop dat ze als oude vrijster zal eindigen. 'De bruid van Ivy Green' van Julie Klassen is het derde en laatste deel in de Ivy Hill-serie over het gelijknamige pittoreske dorpje in Engeland. Er gebeurt van alles in Ivy Hill: Jane Bell krijgt de kans om te trouwen, maar weigert haar herberg op te geven. Mercy Grove verlaat haar school en het lijkt erop dat ze als oude vrijster zal eindigen. Julie Klassen: De bruid van Ivy Green Ivy Hill - Deel 3 Welkom terug in het pittoreske dorpje Ivy Hill, waar vriendschappen hechter worden, liefde overwint en dromen in vervulling gaan in dit langverwachte slot van de trilogie. 'De bruid van Ivy Green' van Julie Klassen is het derde...

INFORMATIE

AUTEUR
Julie Klassen
DIMENSIE
3,25 MB
BESTANDSNAAM
Ivy Hill 3 - De bruid van Ivy Green.pdf

OMSCHRIJVING

"De bruid van Ivy Green' van Julie Klassen is het derde en laatste deel in de Ivy Hill-serie over het gelijknamige pittoreske dorpje in Engeland. Er gebeurt van alles in Ivy Hill: Jane Bell krijgt de kans om te trouwen, maar weigert haar herberg op te geven. Mercy Grove verlaat haar school en het lijkt erop dat ze als oude vrijster zal eindigen. Verder verwacht iedereen dat Miss Brockwell met een man van adel gaat trouwen en komt er ook nog eens een geheimzinnige kleermaakster in het dorp wonen. Al met al: een spannende en romantische ontknoping van de Ivy Hill-serie! De historische romans van Julie Klassen spelen zich af in de Regency-periode in Engeland, net als de kostuumdrama's van Jane Austen en de zusjes Brontë. "De bruid van Ivy Green' is het vervolg op "De herberg van Ivy Hill' en "De dames van Ivy Cottage', maar kan ook prima los gelezen worden.

Wil je het boek lezen?Ivy Hill 3 - De bruid van Ivy Green in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Julie Klassen. Lezen Ivy Hill 3 - De bruid van Ivy Green Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN