Gelukspoppetjes haken

Gelukspoppetjes haken - Annemarie Arts | Warmolth.org

...ie snel en makkelijk zelf te haken zijn. Een gelukspoppetje haken is een leuk project om iets aan iemand te geven om geluk te wensen en mijn patroon deel ik graag met je ... Gelukspoppetjes haken - Wolplein.nl ... . Zo heb ik bijvoorbeeld een gelukspoppetje gemaakt in een sleutelhanger versie om aan iemand te geven om geluk te wensen in een nieuw huis. Gelukspoppetjes haken - Met deze gelukspoppetjes heb je altijd een lief cadeautje op zak! In dit nieuwe boek van topontwerpster Annemarie Arts vind je maar liefst 21 haakpatronen van gelukspoppetjes. Deel geluk en liefde uit bij feestelijke gelegenheden als huwelijken, geboortes en verjaardagen. Of stuur dierbaren beterschaps- en gelukswensen. Je wilt niet dat na h ... Gelukspoppetjes haken voor verschillende gelegenheden ... . Deel geluk en liefde uit bij feestelijke gelegenheden als huwelijken, geboortes en verjaardagen. Of stuur dierbaren beterschaps- en gelukswensen. Je wilt niet dat na het haken van het gelukspoppetje het gezichtje niet zichtbaar is (maar vanaf één kant) of dat de smiley of het gezichtje zo is weggesleten. De houten kralen met smiley voor het haken van bijvoorbeeld een gelukspoppetje hebben een opening van 4 mm doorsnede. Ik besloot gelukspoppetjes te maken. Beetje geluk in het verkeer kan ze wel gebruiken dacht ik zo. Zij mag kiezen welke ze de mooiste vindt, wat denken jullie? Zadelhoes haken; haakpatroon voor vrolijke, zachtzittende billen op de fiets; Als je zes bent kun je prima zelf naar huis fietsen natuurlijk Wat heb je nodig om een gelukspoppetje te maken Gelukspoppetjes haken van Annemarie Arts: Dit boekje heb ik al heel lang, en het blijft een van mijn favoriete boekjes.Ik heb inmiddels bijna alle poppetjes al wel een keer gehaakt. Gelukspoppetjes haken. Waarom vind ik hem zo leuk? Vooral de diversiteit spreekt me enorm aan. 10-mrt-2018 - Bekijk het bord "gelukspoppetjes" van celberts op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Haken, Haakpatronen, Breien en haken. Haak voor jezelf of als cadeautje een gelukspoppetje me...

INFORMATIE

AUTEUR
Annemarie Arts
DIMENSIE
10,97 MB
BESTANDSNAAM
Gelukspoppetjes haken.pdf

OMSCHRIJVING

Schattige gelukspoppetjes om heel makkelijk zelf te haken. Voor iedereen die wel een hart onder de riem kan gebruiken of een klein cadeautje zelf wil maken.In dit boek staat 21 haakpatronen voor schattige gelukspopptjes. Je kunt het hele poppetje haken, of het lijfje vervangen door een houten kraal. Een gelukspoppetje is een leuk en eenvoudig cadeautje om zelf te maken. Je hebt weinig materiaal nodig, en ze zijn zo klaar. Lief, verslavend om te doen en een echt hart onder de riem voor iedereen die dat wel even kan gebruiken!

Wil je het boek lezen?Gelukspoppetjes haken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annemarie Arts. Lezen Gelukspoppetjes haken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN