Voor Dummies - De kleine Duits voor Dummies

Voor Dummies - De kleine Duits voor Dummies - Paulina Christensen | Warmolth.org

... om je beheersing van het Duits eenvoudig te verbeteren ... Voor Dummies - 9789045355054 - De kleine Duits voor Dummies ... . Met De kleine Duits voor Dummies kom je zeker beslagen ten ijs. Leer kennismaken en groeten, ga uit eten of op reis, dit boekje helpt je zelfs als je onverhoopt in nood raakt. Dus ga vol zelfvertrouwen op pad met deze handige gids op zak, of kijk hem af en toe eens in om je beheersing van het Duits eenvoudig te verbeteren. Geschreven bij Duits voor Dummies. Een goed boek om Duits te leren of om de Duitse taal ... Voor Dummies - De kleine ... . Een goed boek om Duits te leren of om de Duitse taal weer op te halen! Goede uitleg over de grammatica, zoals de naamvallen. Daarnaast zit er een cd(-rom) bij waar o.a. aandacht wordt besteedt aan de uitspraak van letters en aan gespreksdialogen. Met De kleine Duits voor Dummies kom je zeker beslagen ten ijs. Leer kennismaken en groeten, ga uit eten of op reis, dit boekje helpt je zelfs als je onverhoopt in nood raakt. Dus ga vol zelfvertrouwen op pad met deze handige gids op zak, of kijk hem af en toe eens in om je beheersing van het Duits eenvoudig te verbeteren. Kun jij wel ...

INFORMATIE

AUTEUR
Paulina Christensen
DIMENSIE
7,68 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - De kleine Duits voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Kun jij wel wat extra hulp bij je Duits gebruiken? Deze gids leert je snel en gemakkelijk de basis van de taal. Hij staat bomvol bruikbare zinnen en praktische tips. Met De kleine Duits voor Dummies kom je zeker beslagen ten ijs. Leer kennismaken en groeten, ga uit eten of op reis, dit boekje helpt je zelfs als je onverhoopt in nood raakt. Dus ga vol zelfvertrouwen op pad met deze handige gids op zak, of kijk hem af en toe eens in om je beheersing van het Duits eenvoudig te verbeteren. Paulina Christensen en Anne Fox zijn alom gewaardeerde docenten en schrijvers.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - De kleine Duits voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paulina Christensen. Lezen Voor Dummies - De kleine Duits voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN