Ontwikkelingspsychologie

Ontwikkelingspsychologie - FJ Monks | Warmolth.org

...9789043035408. Gratis verzending, Slim studeren ... Ontwikkelingspsychologie - Open Universiteit - Open ... ... . Studystore.nl De ontwikkelingspsychologie onderzoekt psychosociale en cognitieve veranderingen tijdens de gehele levensloop (van kinderen tot ouderen). In het departement worden deze veranderingen in wisselwerking met de omgeving onderzocht. Behalve gezonde ontwikkeling wordt ook onderzoek gedaan naar ontwikkelingsstoornissen en delinquent gedrag. Zodoende staat individuele variatie in ontwikkeling centraal. Ontwikkelingspsychologie & jeugdhulpverlening ... Studystore | Ontwikkelingspsychologie met MyLab NL ... ... . Ontwikkelingspsychologie & jeugdhulpverlening Aanmelden als Saxion-student Niet-Saxion-student . Waar ben je naar op zoek? Zoeken annuleren Zoeken verzenden. Geen resultaten Suggesties. Bekijk resultaten ({{totalResults}}) Zoeken sluiten. Help kinderen en jeugd de juiste levenskoers uit zetten. In de Masterclass Ontwikkelingspsychologie verdiep je je in vraagstukken als: Hoe verandert iemand in de loop van zijn of haar leven? Lees verder op ncoi.nl. Kleine ontwikkelingspsychologie. boeken. Deze site hoort bij de drie delen Kleine Ontwikkelingspsychologie. Hier vindt u korte berichten over recente onderzoeksgegevens, nieuwe theorieën en actuele voorbeelden. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het jonge kind 6e druk 2009: De schoolleeftijd Ontwikkelingspsychologie. 6 producten Filters . Verschijningsvorm. Paperback (6) Vakgebied. Psychologie (4) Pedagogiek (4) Jeugdgezondheidszorg (1) Ontwikkelingspsychologie (6) Sortering. Verschijningsdatum aflopend. Titel A - Z. Titel Z - A. Auteur A - Z. Auteur Z - A. Prijs laag - hoog. De cursus Ontwikkelingspsychologie is bestemd voor iedereen die, beroepsmatig of privé, interesse heeft in de menselijke ontwikkeling. Deze cursus is zeker een aanrader voor iedereen die in zijn dagelijks leven te maken heeft met verschillende groepen mensen zoals baby's, peuters, schoolkinderen, jongvolwassenen, volwassenen en bejaarden....

INFORMATIE

AUTEUR
FJ Monks
DIMENSIE
11,1 MB
BESTANDSNAAM
Ontwikkelingspsychologie.pdf

OMSCHRIJVING

Voor studenten in het sociaal-wetenschappelijk onderwijs is kennis van de menselijke levensloop onmisbaar. Het boek Ontwikkelingspsychologie voorziet al geruime tijd in deze behoefte. Ook in deze twaalfde druk wordt de ontwikkeling van de mens gepresenteerd als een proces van emancipatie. Daarbij komt de gehele levensloop aan bod, van de geboorte tot en met de ouderdom. Tevens is er aandacht voor een aantal ontwikkelingsstoornissen.Omdat zowel in de samenleving als op het gebied van de ontwikkelingspsychologie de tijd niet heeft stilgestaan, is de inhoud van dit leerboek geheel herzien en aangepast aan de huidige stand van zaken. Diverse experts hebben hieraan meegewerkt. Hiermee blijft Ontwikkelingspsychologie een belangrijke wegwijzer temidden van de vele theorieën en methoden met betrekking tot de menselijke ontwikkeling.

Wil je het boek lezen?Ontwikkelingspsychologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur FJ Monks. Lezen Ontwikkelingspsychologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN