Hondenhart

Hondenhart - Breyten Breytenbach | Warmolth.org

...gelijk door de Perestrojka- en Glasnost-politiek van Gorbatsjov ... Hondenhart : een terugreis (Book, 1999) [WorldCat.org] ... . Gezocht: groot hondenhart met gouden randje 27/02/2019 Het dierenasiel van Sint-Truiden op zoek naar een gouden mandje voor Ingka, een hond met een gouden hart. Een professor opereert de straathond Sjarik en geeft hem de testikels en hypofyse van een even daarvoor gestorven crimineel. Dat gaat natuurlijk niet goed, Sjarik ontpopt zich tot een gewetenloze man en gedraagt zich letterlijk als een beest. Hij is immers een man met een hondenhart. Omdat wij ons maar ... Hart van de hond | Dogcare.nl ... . Hij is immers een man met een hondenhart. Omdat wij ons maar beperkt fysiek in kunnen zetten op een aantal plaatsen waar de honden ons hard nodig hebben werken wij op andere plekken samen, met mensen die hun hondenhart op dezelfde plek hebben als wij. Sinds November 2018 steunen wij dan ook The Centre of Hope. Zij richten zich op alle nodige medische zorg....

INFORMATIE

AUTEUR
Breyten Breytenbach
DIMENSIE
12,90 MB
BESTANDSNAAM
Hondenhart.pdf

OMSCHRIJVING

Schilder, dichter en schrijver Breyten Breytenbach (1939) is terug in Zuid-Afrika - dit keer niet voor een kort bezoek, maar om er te blijven. Aanvankelijk wordt hij betoverd door het landschap en door het mythische verleden van zijn geboorteland. Hij schildert ontroerende portretten van zijn voorouders - van betovergrootmoeder Rachel Susanna Keet, de vroedvrouw die wit en zwart ter wereld hielp; van grootvader Hannes, die dagenlang in een boom zat - en van legendarische figuren als Koos Sas, de Bosjesman die sneller ging dan de wind. Maar in dit paradijs huist ook de slang. In naam van de verandering worden misdaden genegeerd, en het platteland wordt beheerst door angst. Behalve dichters is Breytenbach in Hondenhart tevens chroniqueur, die een realiteit van wanstaltige terreurdaden en machteloze mensen blootlegt.

Wil je het boek lezen?Hondenhart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Breyten Breytenbach. Lezen Hondenhart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN