Vijftig wereldboeken

Vijftig wereldboeken - M. Sanders | Warmolth.org

...Uitgeverij. ISBN 9789054600596 Vijftig wereldboeken voor peuters en kleuters richt zich op leiding in de kinderopvang, functionarissen van regionale steunfuncties kinderopvang, jeugdbibliothecarissen, regionaal educatieve dienstverleners, medewerkers van jeugdafdelingen van provinciale ... Breng meer kleur in jouw klas, ook al is deze niet ... ... ... Vijftig wereldboeken is een onmisbaar hulpmiddel voor elke docent die lesgeeft in de onderbouw van vbo/mavo en havo/vwo. De uitgave is tevens geschikt voor nascholers en studenten. Reviews. Schrijf een review. Nog geen reviews. Productspecificaties. Inhoud Taal Zoekt u boeken over Homeopathie, Natuurgeneeskunde, Spiritualiteit, Coaching, Alternatieve geneeskunde, Voeding, Vaccinaties, of gezondheid dan ... Vijftig wereldboeken 9789003227270 9003227276 | VindBoek ... . De uitgave is tevens geschikt voor nascholers en studenten. Reviews. Schrijf een review. Nog geen reviews. Productspecificaties. Inhoud Taal Zoekt u boeken over Homeopathie, Natuurgeneeskunde, Spiritualiteit, Coaching, Alternatieve geneeskunde, Voeding, Vaccinaties, of gezondheid dan bent u bij Merlijn boekhandel aan het juiste adres. Vergelijken - Vijftig Wereldboeken Voor Peuters En Kleuters (Hannie Humme) (2000) ISBN: 9789054600596 -...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Sanders
DIMENSIE
3,90 MB
BESTANDSNAAM
Vijftig wereldboeken.pdf

OMSCHRIJVING

Deze uitgave bevat uittreksels van moderne, interculturele jeugdboeken. Het boek sluit daarmee aan bij de herziene kerndoelen, waarin fictie een apart domein is geworden. Bij elk uittreksel worden concrete en direct toepasbare lessuggesties en verwerkingsopdrachten gegeven. Vijftig wereldboeken is een onmisbaar hulpmiddel voor elke docent die lesgeeft in de onderbouw van vbo/mavo en havo/vwo. De uitgave is tevens geschikt voor nascholers en studenten.

Wil je het boek lezen?Vijftig wereldboeken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Sanders. Lezen Vijftig wereldboeken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN