Recht in je opleiding

Recht in je opleiding - GW de Ruiter | Warmolth.org

...otiveerd bent, zul je merken dat de problemen zich vrij snel ... bol.com | Recht in je opleiding - Verbintenissenrecht ... ... ... Recht in je opleiding - Verbintenissenrecht & ondernemingsrecht (Paperback). Dit helder opgebouwde boek behandelt op leesbare en toegankelijke wijze de... Na je opleiding HBO-Rechten. Als je de opleiding HBO-Rechten hebt afgerond, weet je de toepassingen van het recht binnen jouw domein te koppelen aan de belevingswereld van particulieren, organisaties en bedrijven die niet thuis zijn in het recht. Je bent communicatief sterk, accuraat, betrouwbaar en gedis ... Samenvatting Recht in je opleiding- Bestuursrecht G.W. de ... ... . Je bent communicatief sterk, accuraat, betrouwbaar en gedisciplineerd. Met de opleiding HBO Rechten wordt een officieel erkend bachelorgetuigschrift behaald. Na afronding mag de titel Bachelor of Laws (LLB) gevoerd worden. De opleiding HBO Rechten wordt afgesloten met een flexibel examen van LOI Hogeschool of een casus waarbij je een aantal opdrachten maakt. Hierin laat je zien dat je de opgedane kennis kunt toepassen in een realistische praktijksituatie en de gemaakte keuzes theoretisch kunt onderbouwen. Tijdens de opleiding HBO-Rechten ontwikkel jij je tot een praktische jurist die een stevige juridische basis combineert met digitale en communicatieve vaardigheden. Je weet je weg te vinden in de (inter)nationale wet- en regelgeving. Er is veel aandacht voor legal tech: je leert hoe je technologie kunt inzetten om juridische processen te ... Na je opleiding HBO-Rechten kan je meerdere kanten op. Je bent opgeleid en getraind tot een juridische professional. Als jurist werk je vaak flexibel, kritisch en zelfstandig samen met mensen uit andere vakgebieden. Je kunt aan de slag bij bijvoorbeeld de gemeente, een rechtshulpverlenende instantie, de rechtbank of de provincie. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Recht in je opleiding - Verbintenissenrecht , geschreven door R. Westra & G.W. de Ruiter. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreve...

INFORMATIE

AUTEUR
GW de Ruiter
DIMENSIE
5,59 MB
BESTANDSNAAM
Recht in je opleiding.pdf

OMSCHRIJVING

Deze uitgave is primair geschreven voor het hbo-onderwijs in het algemeen. Het boek behandelt op leesbare en toegankelijke wijze de belangrijkste leerstukken van het verbintenissenrecht en het ondernemingsrecht en kenmerkt zich door een heldere opbouw. Hierdoor is het zeer geschikt voor opleidingen waar het verbintenissenrecht en het ondernemingsrecht aan de orde komen, zoals Technische bedrijfkunde, SJD, logistieke opleidingen, Facilitair management, Personeel en arbeid en andere economische richtingen. Voor onderwijsinstellingen is een docentenhandleiding met aanvullend materiaal beschikbaar.Het belang van verbintenissen- en ondernemingsrecht voor de (rechts)-praktijk wordt aan de hand van eenvoudige, dagelijkse voorbeelden duidelijk gemaakt en stapsgewijs behandeld. De theorie van het verbintenissen- en ondernemingsrecht wordt verhelderd door middel van schema's en voorbeelden. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een samenvatting. De student kan uitgebreid oefenen aan de hand van vele kennisvragen, open vragen en meerkeuzevragen. Op deze manier ontwikkelt de student de vaardigheid om de verworven juridische kennis toe te passen in de vele oefenopgaven.

Wil je het boek lezen?Recht in je opleiding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur GW de Ruiter. Lezen Recht in je opleiding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN