Oprecht

Oprecht - Colleen Hoover | Warmolth.org

...g — rondborstig. Openhartig is degene, die zonder iets te verzwijgen, zoowel uit eigen beweging als desgevraagd zijne gedachten gaarne mededeelt ... Oprecht en oprechtheid: eigenschap of kwaliteit? ... . Oprecht is hij, die de waarheid spreekt, wanneer hem iets gevraagd wordt. Terwijl de openhartige altijd oprecht is, is de oprechte niet altijd openhartig. Oprecht Advocaten is gespecialiseerd in het oplossen van juridische vraagstukken van ondernemers. Betrokkenheid en deskundigheid zijn bij ons erg belangrijk. Bent u ondernemer en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek dan de website! Wanneer iemand oprecht is dan merkt dat het de ande ... oprecht - Vertaling Nederlands-Engels ... . Bent u ondernemer en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek dan de website! Wanneer iemand oprecht is dan merkt dat het de ander inderdaad raakt. Het laat hem/haar niet koud wat u vertelt. Het is welgemeend! Recht uit het hart! U voelt als het ware de emotie die de ander erbij ervaart. Wie oprecht is, toont zijn gevoelens. Er zijn mensen die het de hele dag erbij vermelden: 'wat ik nu tegen je zeg, meen ik oprecht'. Oprecht zet zich in om schulden bij jongeren te voorkomen en op te lossen. Dit doen wij door jongeren in te zetten als buddy. Vertalingen oprecht NL>EN . oprecht bijv.naamw. Uitspraak: [ɔpˈrɛxt] zonder andere bedoelingen dan je laat merken - devout, genuine, sincere. Hij was oprecht verbaasd toen ze zei dat ze graag met hem mee wilde. - He was sincerely suprised when she said she wanted to come along. oprecht Betekenis 'oprecht' Je ...

INFORMATIE

AUTEUR
Colleen Hoover
DIMENSIE
6,19 MB
BESTANDSNAAM
Oprecht.pdf

OMSCHRIJVING

De populaire New Adult-auteur Colleen Hoover bewijst haar kwaliteit opnieuw met Oprecht. Hoofdpersoon Auburn heeft een extra baantje nodig en solliciteert bij kunstenaar Owen Gentry. Ze voelt zich meteen aangetrokken tot de mysterieuze, artistieke Owen. Maar hij heeft geheimen. Heel grote geheimen, die een toekomst voor hen samen in de weg staan. Vooral als hij ze níét opbiecht. Oprecht is de vijfde naar het Nederlands vertaalde roman van de Amerikaanse succesauteur Colleen Hoover.

Wil je het boek lezen?Oprecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Colleen Hoover. Lezen Oprecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN