PHP 5 en MySQL 5

PHP 5 en MySQL 5 - Ghica van Emde Boas | Warmolth.org

...hreven en wordt er vermeld welke functies na de upgrade mogelijk niet meer werken ... Php en mysql - Lesmateriaal - Wikiwijs ... . In de meeste gevallen blijft uw website functioneren, maar het is uiteraard mogelijk dat u net die bepaalde functie gebruikt die niet meer wordt ondersteund of is aangepast in PHP 5.6. Op Hypernode faseren we PHP 5.6 en 7.0 niet uit voor het einde van 2018. We hosten namelijk nog aanzienlijk veel Magento 1 webshops die alleen op een PHP 5.x versie kunnen draaien. Byte moet als hostingpartij denken aan veiligheid, maar ... Overstappen naar een nieuwere PHP versie ... .x versie kunnen draaien. Byte moet als hostingpartij denken aan veiligheid, maar ook compatibiliteit. Daarom zijn we voorzichtig met het uitfaseren van PHP 5.6 en 7.0. Ik doe dit voor het eerst en mijn kennis van webservers is dan ook 0,0. Ik volg wel de opleiding ICT beheerder dus mijn kennis van pc's is dus niet bepaald slecht. Ik heb een handleiding gezocht (en gevonden) op internet waarin PRECIES stap voor stap staat beschreven hoe je - Apache 2.2 - PHP 5.2 - MySQL 5.0 Installeerd en configureerd. Warning. This extension was deprecated in PHP 5.5.0, and it was removed in PHP 7.0.0. Instead, the MySQLi or PDO_MySQL extension should be used. See also MySQL: choosing an API guide and related FAQ for more information. Alternatives to this function include: MySQL is een propri√ętair opensource-managementsysteem voor relationele databases (RDBMS). SQL is de taal die wordt gebruikt om een database van dit systeem op te bouwen, te bevragen en te onderhouden. MySQL werd allereerst vooral gebruikt voor internettoepassingen zoals fora en gastenboeken, meestal in combinatie met PHP.MySQL vormt de basis van vele internettoepassingen en standalone software. Choosing the right file: If you have an online connection while running the MySQL Installer, choose the mysql-installer-web-community file.; If you do NOT have an online connection while running the MySQL Installer, choose the mysql-installer-community file.; Note: MySQL Installer is 32 bit, but will install both 32 bit and 64 bit binaries. [1] PHP 5.3.1 is vereist voor de versies 3.0 tot 3.2. Bij 3.3, is het minimum verhoogd naar PHP 5.3.10. Joomla! versies 3.5 en hoger zijn compatibel met PHP 7. [2] vanaf Joomla! 3.5, is ondersteuning voor de MySQL's 'utf8mb4' tekenset toegevoegd en wordt dit als standaard gebruikt door servers die dit ondersteunen. Ik kreeg via Diederik (aka bandwidth upper) een link naar een PHP / MySQL tutorial bij de Webmonkey. Als je verder wilt dan het bouwen van statische html/flash sites dan kun je mbv PHP en MySQL ... This extension was deprecated in PHP 5.5.0, and it was removed in PHP 7.0.0. Instead, the MySQLi or PDO_MySQL extension should b...

INFORMATIE

AUTEUR
Ghica van Emde Boas
DIMENSIE
4,84 MB
BESTANDSNAAM
PHP 5 en MySQL 5.pdf

OMSCHRIJVING

De komst van versie 5 van de programmeertaal PHP luidde een nieuw tijdperk in. Het is nu mogelijk voor zowel de hobbyist als de ervaren ontwikkelaar om professionele websites te ontwikkelen met PHP en MySQL. Dit boek bespreekt de basisbeginselen van PHP en MySQL, besteedt aandacht aan effectieve ontwikkelmethoden en barst van de nuttige tips en voorbeeldtoepassingen.Een greep uit de inhoud: website-raamwerk - vraag en antwoord-toepassing -online rekenmachine - webkalender - uploaden van bestanden en foto's -beveiliging met gebruikersnaam en wachtwoord - en nog veel meer.Over de auteurGhica van Emde Boas heeft veel ervaring met het ontwikkelen van software. Zewerkte jarenlang voor IBM met als specialiteiten: softwarearchitectuur, relationeledatabases en grote Java-frameworks. De laatste vijf jaar richt ze zich meer optoepassingen voor kleinere organisaties, waarvoor PHP en MySQL uitermategeschikt zijn. Zij geeft ook trainingen over PHP en softwareontwikkeling.

Wil je het boek lezen?PHP 5 en MySQL 5 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ghica van Emde Boas. Lezen PHP 5 en MySQL 5 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN