Heksenspiegel 1 - Hazels pentakel

Heksenspiegel 1 - Hazels pentakel - Marte Jongbloed | Warmolth.org

...ello, Sign in Account & Lists Sign in Account & Lists Orders Try Prime Basket ... Heksenspiegel 1: Hazels pentakel - Marte Jongbloed ... ... . Books Go Search Today's Deals Christmas Shop Vouchers ... Hazels pentakel van Marte Jongbloed is het eerste deel van de Heksenspiegel-trilogie waarin een jonge vrouw alles op alles moet zetten om niet in de handen te vallen van een groep zwarte heksen. Sinds haar ouders om onduidelijke redenen zijn vertrokken, woont de 17-jarige Hazel in bij haar oom. Wanneer hij haar een keer in een dronken bui aanvalt, Hazels pentakel van M ... Heksenspiegel 1: Hazels Pentakel - FantasyWereld Webwinkel ... . Wanneer hij haar een keer in een dronken bui aanvalt, Hazels pentakel van Marte Jongbloed is het eerste deel van de Heksenspiegel-trilogie waarin een jonge vrouw alles op alles moet zetten om niet in de handen te vallen van een groep zwarte heksen. Sinds haar ouders om onduidelijke redenen zijn vertrokken, woont de 17-jarige Hazel in bij haar oom. Wanneer hij haar een keer in een dronken bui aanvalt, vlucht ze naar het bos net buiten de stad. Hazels pentakel van Marte Jongbloed is het eerste deel van de Heksenspiegel-trilogie waarin een jonge vrouw alles op alles moet zetten om niet in de handen te vallen van een groep zwarte heksen. Sinds haar ouders om onduidelijke redenen zijn vertrokken, woont de 17-jarige Hazel in bij haar oom. Wanneer hij haar een keer in […] Hazels pentakel (Heksenspiegel Book 1) (Dutch Edition) eBook: Jongbloed, Marte: Amazon.de: Kindle-Shop...

INFORMATIE

AUTEUR
Marte Jongbloed
DIMENSIE
7,69 MB
BESTANDSNAAM
Heksenspiegel 1 - Hazels pentakel.pdf

OMSCHRIJVING

Hazels pentakel van Marte Jongbloed is het eerste deel van de Heksenspiegel-trilogie waarin een jonge vrouw alles op alles moet zetten om niet in de handen te vallen van een groep zwarte heksen.Hazels pentakel van Marte Jongbloed is het eerste deel van de Heksenspiegel-trilogie waarin een jonge vrouw alles op alles moet zetten om niet in de handen te vallen van een groep zwarte heksen.Sinds haar ouders om onduidelijke redenen zijn vertrokken, woont de 17-jarige Hazel in bij haar oom. Wanneer hij haar een keer in een dronken bui aanvalt, vlucht ze naar het bos net buiten de stad. Daar wordt ze opgevangen door een groep mensen, die witte heksen blijken te zijn. Een van hen ontdekt dat Hazels geheugen is behekst. Dat verklaart ook waarom ze zich zo weinig van vroeger herinnert. Maar wie heeft haar behekst? En waarom? Als ze tijdens een tarotlegging de "doodkaart' trekt, voelt ze zich allesbehalve veilig…Voor De Heksenspiegel-trilogie heeft Marte Jongbloed veel research gepleegd, coven-workshops gevolgd en rituelen met echte heksen uitgevoerd. In 2017 won ze een Pluim van de Senaat van de Nederlandse Kinderjury voor De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre (8+). Hazels pentakel is voor 13 jaar en ouder.

Wil je het boek lezen?Heksenspiegel 1 - Hazels pentakel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marte Jongbloed. Lezen Heksenspiegel 1 - Hazels pentakel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN