Tachtig dagen rood

Tachtig dagen rood - Vina Jackson | Warmolth.org

...igheden. Tachtig dagen rood. Gepubliceerd op ... Tachtig dagen rood van Vina Jackson | Boek en recensies ... ... . 20 april 2015 Tachtig dagen rood. Violiste Summer keert terug naar Londen - de stad waar het voor haar allemaal begon. Vrij en single in de hedonistische hoofdstad van Europa begint Summer aan een serie sensuele avonturen, en omhelst ze de nieuwe mogelijkheden om haar dromen te vervullen. Tachtig dagen rood is het onmisbare derde deel in Vina Jacksons zinderende romantische reeks. Vina Jackson is het pseudoniem van twee be ... Tachtig dagen rood [e-Book] - Vina Jackson - (ISBN ... ... . Vina Jackson is het pseudoniem van twee bekende schrijvers, die voor het eerst, en anoniem, samenwerken. OMSCHRIJVING. Wanneer de onbetaalbare viool van violiste Summer gestolen wordt, duikt de charismatische Dominik weer op in haar leven. Zowel Summer als Dominik is zich bewust van de destructieve kracht van de passie die telkens weer tussen hen oplaait, maar geen van beiden kunnen ze de verleiding weerstaan.; Door Vina Jackson De reis om de wereld in tachtig dagen (Frans: Le tour du monde en quatre-vingts jours) is een avonturenroman van de Franse schrijver Jules Verne.Het boek werd voor het eerst gepubliceerd in 1873. Het boek is meerdere keren verfilmd, waaronder een versie met Pierce Brosnan (als Fogg) en Eric Idle (als Passepartout)....

INFORMATIE

AUTEUR
Vina Jackson
DIMENSIE
8,60 MB
BESTANDSNAAM
Tachtig dagen rood.pdf

OMSCHRIJVING

De nieuwe internationale erotische sensatie, waarvan al meer dan een miljoen exemplaren werden verkocht.Tachtig dagen rood is een spannende, verleidelijke, overrompelende liefdesgeschiedenis die je doet snakken naar meer.Violiste Summer keert terug naar Londen - de stad waar het voor haar allemaal begon. Vrij en single in de hedonistische hoofdstad van Europa begint Summer aan een serie sensuele avonturen, en omhelst ze de nieuwe mogelijkheden om haar dromen te vervullen.Als Summers onbetaalbare viool wordt gestolen, brengt het lot de welvarende en charismatische Dominik terug in haar leven. Summer noch Dominik kan de obsessie die de twee voor elkaar voelen ontkennen, maar hun geschiedenis heeft hun vele littekens nagelaten en beiden beseffen dat liefde en passie niet altijd hand in hand gaan. Summer weet dat ze met vuur speelt, maar er zijn genoegens die te verleidelijk zijn om te ontkennen.Zullen Summer en Dominik eindelijk de obstakels die tussen hen in staan uit de weg weten te ruimen, en zal Summer besluiten om haar hoofd te volgen, of juist haar hart?Tachtig dagen rood is het onmisbare derde deel in Vina Jacksons zinderende romantische reeks.Vina Jackson is het pseudoniem van twee bekende schrijvers, die voor het eerst, en anoniem, samenwerken. De een is een succesvol auteur, de ander een schrijver die ook werkzaam is in de Londense City.Lezersreacties:`Deze serie is waanzinnig goed. Ik wilde de boeken uit frustratie wegleggen maar kon het niet omdat ze zo goed waren. Goed gedaan, schrijver.`Je moet gewoon alle drie de boeken lezen. Ik ben nu verslaafd aan deze auteur.`Een duister erotisch verhaal over overheersing en onderwerping.

Wil je het boek lezen?Tachtig dagen rood in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vina Jackson. Lezen Tachtig dagen rood Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN