Buzz Aldrin, waar ben je gebleven?

Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? - Johan Harstad | Warmolth.org

... scherpe observaties en onderkoelde humor ... Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? | Uitgeverij Podium ... . Quotes Geschreven bij Buzz Aldrin, waar ben je gebleven?. Harstad is geboren in mijn lievelingsstad in Noorwegen: lieflijk, schoon, mooi Stavanger! Als ik wil, komt het zo weer op mijn netvlies en ondanks andere prachtige steden in mijn geliefde Noorwegen, is deze stad qua ligging en schoonheid ongeëvenaard. Buzz Aldrin, waar ben je gebleven?. Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? gaat over onzichtbaarheid en de houdbaarheid van liefde, met het landschap van de Faeröer-eilanden als surrealistisch decor. Een boek dat je niet meer loslaat en da ... Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? (€10-editie ... ... . Een boek dat je niet meer loslaat en dat je met zo veel mogelijk mensen wilt delen.'Pakt je vanaf de eerste regel bij de lurven. Een hartveroverend avontuur, met een reusachtige verteller.' Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? is een roman over onzichtbaarheid en de houdbaarheid van liefde, met het landschap van de Faeröer-eilanden als surrealistisch decor. Een boek dat je niet meer loslaat en dat je met zoveel mogelijk mensen wilt delen. Daarom is er nu voor iedereen die nog geen kennis heeft gemaakt met dit onvergetelijke debuut een €10-editie. Met 'Buzz Aldrin, waar ben je gebleven?' vestigde de Noor Johan Harstad zijn status als cultauteur in Nederland. Zijn nieuwe roman - 'Max, Mischa & het Tet-offensief' - telt meer dan 1200 pagina's. Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? gaat over onzichtbaarheid en de houdbaarheid van liefde, met het landschap van de Faeröer-eilanden als surrealistisch decor. Een boek dat je niet meer loslaat en dat je met zo veel mogelijk mensen wilt delen. Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? bevat heel wat fraais. De stijl van Johan Harstad is heel ingetogen, gecontroleerd. Tegelijk heeft hij het enorme talent om zeer fraaie zinnen te produceren die de moeite waard zijn om bij stil te staan en te herkauwen. Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? is de aangrijpende debuutroman van de Noorse schrijver Johan Harstad. Het boek verscheen in 2006, en wordt nog steeds herdrukt. Een verhaal over onzichtbaarheid en de houdbaarheid van liefde, met het landschap van de Faeröer-eilanden als surrealistisch decor. Tot zijn meest bekende...

INFORMATIE

AUTEUR
Johan Harstad
DIMENSIE
6,7 MB
BESTANDSNAAM
Buzz Aldrin, waar ben je gebleven?.pdf

OMSCHRIJVING

Als de relatie van de negenentwintigjarige tuinman Mattias strandt, besluit hij naar de Faeröer af te reizen. Het land waar geen boom groeit en dat op de maan lijkt. Eenmaal aan boord van de ferry gaat het mis. Mattias stort in en wordt wakker op een verlaten weg, doorweekt enom onverklaarbare redenenmet stapels bankbiljetten op zak.`Deze roman is muzikaal, overweldigend en hartverscheurend. Ik heb iedereregel verslonden. Paolo GiordanoJohan Harstad (1979) is een Noorse schrijver. Na zijn bejubelde debuutroman Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? publiceerde hij de roman Hässelby, het demonteren is begonnen (2009) en de young adult-roman DARLAH, 172 uur op de maan (2011). Harstad was de eerste huisschrijver van het Nationale Theater in Noorwegen. Onder het label LACKTR brengt hij in eigen beheer muziek, filmen grafisch werk uit.

Wil je het boek lezen?Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan Harstad. Lezen Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN