Team rafale 04. op jacht in afghanistan

Team rafale 04. op jacht in afghanistan - Matthieu Durand | Warmolth.org

... 04/09/2019. Prijs: ... Bestel TEAM RAFALE 04 ... Team Rafale 4 - Op jacht in Afghanistan | Zumbiehl, Durand ... ... . OP JACHT IN AFGHANISTAN van Zumbiehl, Frédéric als Paperback voor 8.5€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Team Rafale 04 Op jacht in Afghanistan. Share on Facebook; Stuur naar een vriend *: *: * Afdrukken; Team Rafale 04 Op jacht in Afghanistan Auteur(s): Durand & Zumbiehl. Uitgever: Dupuis. € 8,50. In winkelwagen . Hoeveelheid: » Aan mijn verlanglijst toevoegen. 27 Andere producten in dezelfde ... Team Ra ... Team Rafale, Deel 005 : Black Shark ... . 27 Andere producten in dezelfde ... Team Rafale 4 - Op jacht in Afghanistan. Team Rafale 4 - Op jacht in Afghanistan, door Frédéric Zumbiehl en Matthieu Durand.. Tom Nolane, Jessica Nate en hun vrienden van het eskadron 1/7 Provence zijn in de val gelopen. Zoek je naar de strip Op jacht in Afghanistan van Durand Matthieu, Zumbiehl Frédéric, Team Rafale? Deze strip is beschikbaar online bij De Poort. Team Rafale 4. Op jacht in Afghanistan ... Hij beseft het financiële risico en besluit de grote middelen in te zetten om de processor Afghanistan uit te smokkelen. Voor Tom, ... Buck Danny - 04. De Vliegende Tijgers Bestel TEAM RAFALE HC04. OP JACHT IN AFGHANISTAN van Zumbiehl, Frédéric als Ha...

INFORMATIE

AUTEUR
Matthieu Durand
DIMENSIE
8,19 MB
BESTANDSNAAM
Team rafale 04. op jacht in afghanistan.pdf

OMSCHRIJVING

Team Rafale is ee eigentijdse reeks over een militaire vliegtuigeenheid met in de hoofdrollen Tom Nolane en Jessica Nate, beiden gevechtspiloot. Zij voeren hun missies uit omringd door de echte piloten van het eskader 1/7 Provence. De thema's zijn een afspiegeling van de problemen van onze tijd: industriële spionage, economiscche oorlogvoering, bezetting, terrorisme... Kandahar. Tom Nolane, Jessica Nate en hun vrienden van het jachteskader 1/7 Provence zijn in de val gelokt. Niemand twijfelt eraan dat ze zich zullen redden, maar tegen welke prijs? En wat doet dat geheimzinnige Commando 801 bij de Afghaanse grens? Zullen de zes elitesoldaten van het Franse parachutistencommando, belast met de bewaking van de geheime satelliet, kunnen ontsnappen? De Taliban hebben meteen door dat de gevonden kwantumprocessor een fortuim waard is. Ze willen hem dan ook snel verkopen aan Joeri Orlev, 's werelds beruchtste wapenhandelaar. Omdat de financiële belangen zo groot zijn, zal die de grote middelen inzetten om de processor het land uit te smokkelen. Tom, Jessica en de collega's van het jachteskader krijgen dus te maken met een gehaaide vijand die over het meest gesofisticeerde materieel beschikt. De race tegen de tijd die nu begint, brengt hen met mach 1.6 van het Afghaanse gebergte tot in de Iraanse woestijn.

Wil je het boek lezen?Team rafale 04. op jacht in afghanistan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Matthieu Durand. Lezen Team rafale 04. op jacht in afghanistan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN