SPRINGEN MET PIET RAYMAKERS (LRV)

SPRINGEN MET PIET RAYMAKERS (LRV) - Toin Diks | Warmolth.org

... - Bord groot 'DIK' Piet Hein Eek creme €26 ... Piet Raymakers doodziek na scheiding van Ratina Z - NRC ... .85. Petrus Josephus (Piet) Raijmakers (Asten, 29 september 1956) is een Nederlands springruiter.Hij nam eenmaal deel aan de Olympische Spelen en won hierbij in totaal twee medailles.. Hij haalde zijn eerste prijs als vijftienjarige. In 1992 won hij samen met Jos Lansink en Jan Tops teamgoud tijdens de Olympische Spelen in Barcelona.In de individuele wedstrijd werd hij tweede achter de Duitser ... Buy SPRINGEN MET PIET RAYMAKERS (LRV) (PA ... Zelf aan de slag met tips van Van der Schans, Raijmakers ... ... ... Buy SPRINGEN MET PIET RAYMAKERS (LRV) (PAARDEN) 01 by DIKS, TOIN (ISBN: 9789038408828) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. In juli en augustus worden in Atlanta de Olympische Spelen gehouden. Ruiter Piet Raymakers, die op de Spelen van 1992 in Barcelona goud won met Ratina Z, poogt zich nu met een ander paard te ... Passie en ambitie kenmerken stal Raijmakers. Groot geworden onder de bekende ruiter Piet Raijmakers geniet stal Raijmakers van nationale en internationale erkenning binnen de paardensport. Stal Raijmakers is al diverse jaren actief als het gaat om deelname aan internationale wedstrijden, maar ook de training en opleiding van jong (internationaal) talent. Springen en dressuur. Alleen of in team. Mennen, Cross-country en G-Sport. Spelen met je p...

INFORMATIE

AUTEUR
Toin Diks
DIMENSIE
5,30 MB
BESTANDSNAAM
SPRINGEN MET PIET RAYMAKERS (LRV).pdf

OMSCHRIJVING

Al jarenlang brengt Piet Raymakers door hem opgeleide paarden, met behoud van gezondheid, tot aansprekende prestaties. Een bewijs van vakmanschap. Het opleiden van een springpaard is een lang verhaal: eenvoudig en gecompliceerd tegelijk. Als ruiter werk je vanuit je hart. Over het hoe en waarom zal het laatste woord dan ook nooit gezegd worden. Het is vaak een kwestie van aanvoelen, van inschatten, iedere ruiter heeft zijn eigen aanpak. Hoe bracht Piet Raymakers zijn paarden zover? Hoe hij werkt vertelde hij op zijn eigen eenvoudige, doelgerichte en aanstekelijke manier aan Toin Diks. Het resultaat is een uniek boek waarin de gehele opleiding van een springpaard aan bod komt.

Wil je het boek lezen?SPRINGEN MET PIET RAYMAKERS (LRV) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toin Diks. Lezen SPRINGEN MET PIET RAYMAKERS (LRV) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN