Hazelwoud

Hazelwoud - Madam Melissa Albert | Warmolth.org

...rd achter in het bos van Verhalen. | auteur: Melissa Albert | uitgeverij: Moon | Hardcover en E-book | recensent: Evy De Brabander | Recensie Hazelwoud Inhoud Alice voelt de woede in haarzelf ... Hazelwoud eBook door Madam Melissa Albert - 9789048838974 ... ... . Het is sluimerend, maar kan op elk moment tot uitbarsting komen. **** 4/5De zeventienjarige Alice is het grootste deel van haar leven samen met haar moeder op de vlucht geweest voor het ongeluk dat hen achtervolgt. Maar wanneer Alice' oma, schrijfster van een duister sprookjesboek, op haar landgoed het Hazelwoud overlijdt, lijkt het ongeluk hen in te halen: Alice'moeder wordt ontvoerd door een man die ... Hazelwoud - Melissa Albert | biebmiepje ... . Maar wanneer Alice' oma, schrijfster van een duister sprookjesboek, op haar landgoed het Hazelwoud overlijdt, lijkt het ongeluk hen in te halen: Alice'moeder wordt ontvoerd door een man die zegt dat hij uit het Achterland komt - de dreigende ... Hazelwoud is gisteren verschenen! Nieuwsgierig geworden na het zien van al deze mooie foto's? Dit is waar Hazelwoud over gaat: De zeventienjarige Alice is het grootste deel van haar leven samen met haar moeder op de vlucht geweest voor het ongeluk dat hen achtervolgt. The Hazel Wood pays homage When her mother is kidnapped by a mysterious figure who claims to be from the Hinterland - the dangerous supernatural world where her grandmother's stories are set - she must join forces with a classmate, Ellery Finch, whose cult-love of her grandmother's fairy tales are the key to finding the realm where her mother is being held captive. Hazelwoud is fantastisch, mysterieus, meeslepend en zelfs bedwelmend - het verhaal slokte mij echt op, waardoor ik door móést lezen. Dit vond ik verder van Hazelwoud! Hier gaat Hazelwoud over. De zeventienjarige Alice is het grootste deel van haar leven samen met haar moeder op de vlucht geweest voor het ongeluk dat hen achtervolgt. Hazelwoud | ISBN 9789048838974 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Hazelwoud | ISBN 9789048838967 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Madam Melissa Albert
DIMENSIE
11,16 MB
BESTANDSNAAM
Hazelwoud.pdf

OMSCHRIJVING

De zeventienjarige Alice heeft het grootste deel van haar leven samen met haar moeder reizend doorgebracht om het ongeluk voor te blijven. Wanneer haar oma, auteur van een duister sprookjesboek, op haar landgoed Het Hazelwoudoverlijdt en haar moeder wordt ontvoerd door een figuur die zegt dat hij uit Hinterland - de wereld van haar oma's verhalen - komt, zit er maar één ding op: ze moet hulp vragen aan super-Hinterland-fan Ellery Finch en afreizen naar Het Hazelwoud. Zal ze er daar achter komen hoe háár verhaal begon?

Wil je het boek lezen?Hazelwoud in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Madam Melissa Albert. Lezen Hazelwoud Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN