Speeltuin Van De Wiskunde

Speeltuin Van De Wiskunde - B. de Smit | Warmolth.org

... heb het nog eens nagerekend, we zijn toch echt voor elkaar bestemd', schreef de Britse filosoof Jeremy Bentham aan zijn vriendin ... Speeltuin van de wiskunde - BART DE Smit, JAAP Top - (ISBN ... ... . Speeltuin Van De Wiskunde 1e druk is een boek van B. de Smit uitgegeven bij Veen Magazines. ISBN 9789076988207 Dit boek laat op een speelse manier zien wat er wel en wat er niet mogelijk is met wiskunde. Speeltuin van de wiskunde : Opties, kansspelen, Escher, pi, Fermat, en meer. / Top, Jakob; de Smit, Bart. Diemen : Veen Magazines B.V., 2003. Research output: Book ... Speeltuin Van De Wiskunde (Onbekende ... PDF Platte en bolle meetkunde - pub.math.leidenuniv.nl ... . / Top, Jakob; de Smit, Bart. Diemen : Veen Magazines B.V., 2003. Research output: Book ... Speeltuin Van De Wiskunde (Onbekende bindwijze). Speeltuin Van De Wiskunde 1e druk is een boek van B. de Smit uitgegeven bij Veen Magazines. ISBN... Speeltuin van de wiskunde | ISBN 9789076988207 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. uit: Speeltuin van de wiskunde, Bart de Smit en Jaap Top (red.) c 2003 Veen Magazin...

INFORMATIE

AUTEUR
B. de Smit
DIMENSIE
8,94 MB
BESTANDSNAAM
Speeltuin Van De Wiskunde.pdf

OMSCHRIJVING

Speeltuin Van De Wiskunde 1e druk is een boek van B. de Smit uitgegeven bij Veen Magazines. ISBN 9789076988207 Dit boek laat op een speelse manier zien wat er wel en wat er niet mogelijk is met wiskunde.

Wil je het boek lezen?Speeltuin Van De Wiskunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. de Smit. Lezen Speeltuin Van De Wiskunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN