Een Gevallen God

Een Gevallen God - Leon Uris | Warmolth.org

...welddadige acties van gewapende bendes en religieuze fanaten dreigen de Verenigde Staten hun macht in de wereld te verliezen ... Een Gevallen God | BoekenPlatform.nl ... . Quinn is de gedoodverfde redder van de natie, maar hij draagt een onwaarschijnlijk ... Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Een gevallen God: een actueel en overweldigend epos over een man, zijn leven, zijn dromen, zijn strijd en zijn land. Een controversioneel boek dat onderwerpen behandelt als rascisme, de roddelpers, de Amerikaanse wapenwet, het milieu en de ... Boekwinkeltjes.nl - Uris, Leon - Een gevallen God ... . Een controversioneel boek dat onderwerpen behandelt als rascisme, de roddelpers, de Amerikaanse wapenwet, het milieu en de ontlezing. Leon Uris is een van de populairste schrijvers ter wereld. Een vergelijking tussen Leven na leven en Gevallen god is onontkoombaar: het eerste boek werd gekenmerkt door een stijgende lijn aan mogelijkheden en hoop voor de toekomst; het tweede boek is een kalme en berustende acceptatie van wat geweest is en wat niet meer te veranderen is. Beide zijn indrukwekkend. Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: een gevallen god (-) waar filter verwijderen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Leon Uris
DIMENSIE
8,57 MB
BESTANDSNAAM
Een Gevallen God.pdf

OMSCHRIJVING

Na verlossing, Leon Uris' laatste wereldwijde succes over de Ierse vrijheidsstrijd, verschijnt nu een nieuwe bestseller van een van de grootste vertellers van onze tijd. In Een gevallen God koppelt Uris historische feiten en spannende fictie aan een actueel gegeven: de toekomstige Amerikaanse presidentsverkiezingen.Quinn Patrick O'Connel is eerlijk, principieel en moedig en staat op het punt om de tweede Amerikaanse president van Iers-katholieke komaf te worden.Geplaagd door geweldadige acties van gewapende bendes en religieuze fanaten dreigen de Verenigde Staten hun macht in de wereld te verliezen. Quinn is de gedoodverfde redder van de natie, maar hij draagt een onwaarschijnlijk geheim dat een halve eeuw weggestopt is en dat hijzelf niet eens kent...Meesterverteller Leon Uris brengt de geplaagde presidentskandidaat Quinn Patrick O'Connel tot leven, die tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Ierse immigranten Daniel Timothy en Siobhan O'Connel wordt geadopteerd. De jongen groeit op in Colorado en wordt na een rusteloze puberteit een dappere marinier, die levensgevaarlijke opdrachten tot een goed einde weet te brengen. Hij ontwikkelt zich tot een charismatisch en integer leider, geliefd bij medestanders, vereerd door vrouwen, maar gehaat door zijn vaak machtige vijanden, zoals de computergigant Thornton Tomtree, een gewetenloze zakenman die er niet voor terugschrikt zijn eigen ambieties boven het landsbelang te stellen.Een gevallen God: een actueel en overweldigend epos over een man, zijn leven, zijn dromen, zijn strijd en zijn land. Een controversioneel boek dat onderwerpen behandelt als rascisme, de roddelpers, de Amerikaanse wapenwet, het milieu en de ontlezing.Leon Uris is een van de populairste schrijvers ter wereld. Hij schreef onvergetenlijke meesterwerken als Verlossing, Exodus en Armageddon.

Wil je het boek lezen?Een Gevallen God in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leon Uris. Lezen Een Gevallen God Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN