Portret van een dame

Portret van een dame - Henry James | Warmolth.org

...eilige Catharina) toont het Rubenshuis vanaf 21 november 2017 'Portret van een dame en haar dochter' van de Venetiaanse meester Titiaan, een topwerk met een geheim ... The Portrait of a Lady (roman) - Wikipedia ... . Dit werk past perfect in het bruikleenbeleid van het Rubenshuis én […] Giovanni Battista Moroni (1520-1578), Portret van een dame [Ook bekend als: 'La Dama in Rosso'], ca. 1556-60, olieverf op doek, 155 x 106.8 cm, National Gallery, Londen "Portret van een dame" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken: Romans, Verhalen Literatuur, Letterkunde > Literaire fictie algemeen > Vertaalde literaire roman, novelle Gustav Klimt, Portret van een dame . € 240, 00. Formaatkeuze K2. Maak eerst een keuze. Beschrijving; Specificaties; Ca 1916-1917. 60x55cm. Galleria Ricci-Oddi, Piacenza, Italië. Overzicht ... Een ... Portret van een dame met handschoenen - Frans Hals Museum ... . € 240, 00. Formaatkeuze K2. Maak eerst een keuze. Beschrijving; Specificaties; Ca 1916-1917. 60x55cm. Galleria Ricci-Oddi, Piacenza, Italië. Overzicht ... Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd....

INFORMATIE

AUTEUR
Henry James
DIMENSIE
7,65 MB
BESTANDSNAAM
Portret van een dame.pdf

OMSCHRIJVING

Isabel Archer is een toonbeeld van onafhankelijkheid. Ze is mooi, intelligent en rijk. Anders dan bijvoorbeeld Emma Bovary of Anna Karenina hoeft zij zich niet te bevrijden uit een maatschappelijk keurslijf. De wereld ligt aan haar voeten, en dat weet ze zelf maar al te goed. De aanbidders die zich aandienen worden door haar afgewezen. Maar als Gilbert Osmond op het toneel verschijnt maakt Isabel een desastreuze vergissing. Ze trouwt met deze ogenschijnlijk verfijnde, briljante aristocraat in wie zij haar eigen superioriteit weerspiegeld meent te zien. Hij ontpopt zich echter als een egoïstische, arrogante, ijskoude kunstverzamelaar die Isabel zijn wil probeert op te leggen om haar als object aan zijn collectie te kunnen toevoegen. Isabel heeft het ethische met het esthetische, het leven met de kunst verward.

Wil je het boek lezen?Portret van een dame in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henry James. Lezen Portret van een dame Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN